понеділок, 13 лютого 2012 10:30

BMW розсекретив нову найпотужнішу М6
30

Фото: Фото: BMW

Перед автосалоном в Женеві концерн BMW розповсюдив офіційні відомості про найпотужнішу версію купе і кабріолета BMW 6 серії. Спорткари отримали нове оформлення лицьової частини, спеціально налаштовану підвіску і V8 з подвійним турбонаддувом.

Восьмициліндровий двигун, яким забезпечили купе і кабріолет шостої серії, розвиває близько 560 кінських сил і 680 Нм крутного моменту. Останній доступний в повному обсязі в широкому діапазоні між 1500 і 5750 об/хв.

В BMW заявляють, що М6 отримало спеціально налаштовану підвіску, інший підсилювач рульового управління, збільшену колію і 7-ступеневу КПП Drivelogic з двома зчепленнями і активним диференціалом на задній осі. Крім того, опціонально доступні потужні карбон-керамічні гальма, що встановлюються з 20-дюймовими колісними дисками.

Купе отримало дах з армованого карбоном пластику, купе і кабріолет - алюмінієві двері і капот. Крім того, з композитних матеріалів виконана і низка інших кузовних елементів. Вага купе становить 1850 кг, кабріолет же на 20 кг не дотягнув до 2 тонн.

Купе прискорюється до 100 км/год за 4,2 секунди, кабріолет - на 0,1 секунди повільніше. При цьому 560-сильний V8 відрізняється цілком прийнятною економічністю, витрачаючи, за даними BMW, трохи більше 10 л на 100 км пробігу.

Пізнати найшвидшу "шістку" можна буде не тільки за прикметними шильдиками, а й за радіаторної решіткою з іншим оформленням, легким аеродинамічним пакетом, розширеними колісними арками і чотирма хромованими патрубками випускної системи.

В BMW мають намір показати нові BMW M6 і M6 Cabrio на березневому автосалоні в Женеві, де відбудеться світова прем'єра, і влаштувати прем'єру для США на квітневій виставці в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «BMW розсекретив нову найпотужнішу М6». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути