пʼятниця, 18 березня 2016 12:53

Американця ув'язнили через скажену їзду містом на баґґі

Американця ув'язнили через скажену їзду містом на баґґі

Жителя США Блейка Уілкі засудили до 49 днів в'язниці за небезпечну їзду по вулицях Сан-Дієго.

Причиною став ролик, який 27-річний житель цього каліфорнійського міста опублікував на YouTube, повідомляє 10News.

На відео видно, як чоловік на дорогах загального користування здійснював різні трюки на 800-сильному баґґі. Наразі відео набрало більше 1,3 млн переглядів.

Поліція відразу встановила особу порушника, оскільки його ім'я було написано на боковій частині баґґі. Крім того, двоє його друзів, які допомагали у зйомках ролика, дали проти нього показання, де підтвердили, що саме Уілкі перебував за кермом під час виконання всіх трюків, включаючи стрибки і силові ковзання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція може відбирати водійські посвідчення за небезпечні маневри на дорогах

Загалом чоловікові пред'явили 26 звинувачень, з яких його визнали винним у чотирьох випадках небезпечного водіння, включаючи один випадок "навмисної демонстрації перевищення швидкості". Крім того, це порушило умови його дострокового звільнення за попереднім звинуваченням у грубих порушеннях правил дорожнього руху, пред'явлених 2014 року.

Гонщику загрожував 21 місяць тюремного ув'язнення, однак суд засудив його лише до півтора місяці, з яких у в'язниці він проведе лише два вихідні. Решту терміну перебуватиме під домашнім арештом зі спеціальним електронним браслетом. Також Уілкі загрожує позбавлення водійського посвідчення від півроку і випробувальний термін на три роки.

Зараз ви читаєте новину «Американця ув'язнили через скажену їзду містом на баґґі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути