четвер, 04 грудня 2014 13:31

Американці вибрали кращі автомобілі року

Американське видання Consumer Reports другий раз поспіль назвало седан Tesla Model S кращим автомобілем року, ґрунтуючись на так званому індексі "задоволеності" водіїв своїми автомобілями. 98 відсотків власників електрокара заявили, що воліли б такий же автомобіль у разі зміни машини.

Видання Consumer Reports опитало близько 350 тисяч американських водіїв, які володіють автомобілями у віці від одного до трьох років. Їх попросили оцінити свої автомобілі за ступенем комфорту, вартості ремонту, якості, економічності, керованості і динамічних показників. Усього в дослідженні взяли участь 280 моделей.

Зокрема, вони висловилися за дизайн седана, місткий салон і багажник, а також за "відмінну керованість, прискорення і бездоганну гальмівну систему". Крім того, власники Моделі S відзначили низьку загальну вартість володіння машиною. Приміром, ціна електроенергії, необхідної для ста кілометрів шляху в змішаному циклі, еквівалентна вартості 2,8 літра бензину.

Фахівці видання зазначили, що лише у чотирьох з 280 моделей показник задоволеності виявився нижче 50 відсотків. Найгірший результат продемонстрував седан Nissan Versa - лише 42 відсотки власників "Верси" погодилися б купити її знову.

У минулому році седан Tesla Model S отримав у дослідженні Consumer Reports 99 відсотків позитивних відгуків. У число кращих машин також потрапили Honda Accord, Subaru Impreza, Subaru Forester, Hyundai Santa Fe, Toyota Prius, Ram 1500, Audi A6, BMW 328i і Honda Odyssey.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Американці вибрали кращі автомобілі року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути