середа, 23 липня 2014 17:15

Американці побудували автомобіль Дарта Вейдера з двигуном від Chevrolet Corvette
4

Американський виробник іграшкових машинок Hot Wheels побудував повнорозмірний робочий прототип машини Дарта Вейдера із сьомої частини кіносаги "Зоряні війни". Дебют автомобіля, оснащеного двигуном від "Корвета", пройде на тематичній виставці коміксів Comic-Con, яка відкриється в Сан-Дієго 23 липня.

Про це повідомляє видання Autoblog.

Автомобіль був спроектований власними силами компанії Mattel, в структуру якої входить Hot Wheels. Реалізацію проекту довірили майстерні Picture Car Warehouse, що займається будівництвом і доведенням машин для фільмів на замовлення кінокомпаній.

Машину Дарта Вейдера оснастили 526-сильною V-подібною "вісімкою" сімейства LS3, яка використовувалася на купе Chevrolet Corvette попереднього покоління.

Задньопривідний автомобіль отримав передню частину кузова з карбону, патрубки випускної системи, розташовані з боків, а також зроблені на замовлення колісні диски від компанії MHT.

Іграшкова версія машини, виконана в масштабі 1:64, буде пропонуватися за ціною 40 доларів. В комплект також увійде спеціальний футляр у вигляді рукояті лазерного меча. Прем'єра сьомого епізоду "Зоряних воєн" відбудеться в 2015 році.

Зараз ви читаєте новину «Американці побудували автомобіль Дарта Вейдера з двигуном від Chevrolet Corvette». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути