понеділок, 07 грудня 2015 16:05

Alfa Romeo повідомила технічні характеристики нової Giulia

Alfa Romeo повідомила технічні характеристики нової Giulia

Італійський автовиробник повідомив технічні характеристики нової Alfa Romeo Giulia, повідомляє Daily-Motor.

Офіційна презентація спортивного седана італійської марки Alfa Romeo відбулася на автосалоні в Лос-Анджелесі, а днями представники компанії оголосили деякі технічні подробиці щодо оновленої Giulia.

Новий седан Giulia розробили на ексклюзивній модульній платформі. Він отримав подвійний поперечний важіль, який підвищує показник керованості і рівномірного розподілу ваги. В оснащення базової версії новинки увійшов двигун об'ємом 2 літра. Потужність агрегату становить 276 кінських сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійські дизайнери презентували ретроспективний концепт Fiat

У спортивну версію з приставкою Quadrifoglio Verde будуть встановлювати 2,9-літровий бензиновий двигун V6 потужнісю 505 кінських сил та 600 Нм пікового крутного моменту.

Двигуну складе пару модернізована 6-ступінчаста автоматична трансмісія. Італійці запевняють, що спортивна версія розганятиметься до 100 км/год за 3,8-секунди. Максимальна швидкість автомобіля отримає обмеження і складатиме 307 км/год. Раніше представники компанії Alfa Romeo повідомили про те, що версія Giulia Quadrifoglio змогла подолати кільце легендарної траси Нюрбургрінг за 7 хвилин 39 секунд.

Зараз ви читаєте новину «Alfa Romeo повідомила технічні характеристики нової Giulia». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути