вівторок, 18 червня 2013 10:13

Alfa Romeo оновила малолітражку MiTo
5

Alfa Romeo MiTo
Фото: Фото: alfaromeo.com
Alfa Romeo MiTo
Alfa Romeo MiTo
Alfa Romeo MiTo
Alfa Romeo MiTo

Італійська компанія Alfa Romeo поділилася подробицями про оновлення свого хетчбека MiTo. Крім незначних змін в інтер'єрі та екстер'єрі хетчбек отримав і оновлену моторну гамму - тепер для MiTo доступний найкомпактніший силовий агрегат.

Alfa Romeo MiTo 2014 модельного року впізнати з першого погляду буде складно. Модернізація екстер'єру зводиться за великим рахунком до хромування радіаторної решітки. Крім того, у головних фар з'явилася полірована окантовка, а список доступних кольорів кузова поповнився відтінком "сірий антрацит".

Інтер'єр отримав трохи серйозніші зміни, але значними їх теж назвати не можна. У їх числі - три нових колірних комбінації обробки в залежності від комплектації і нова мультимедійна система Uconnect з 5-дюймовим сенсорним дисплеєм і навігацією.

Що стосується моторної гами, то тепер вона поповнилася компактним двигуном сімейства TwinAir об'ємом 0,9 л. 109-сильний мотор прискорює компактний хетчбек до 100 км/год за 11,4 секунди, а максимальна швидкість MiTo з цим двигуном становить 184 км/год. Силовий агрегат відрізняється помірним апетитом - він споживає всього 4,2 л палива на 100 км шляху.

За деякими відомостями, оновлена ??Alfa Romeo MiTo надійде в продаж за ціною від 14,8 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Alfa Romeo оновила малолітражку MiTo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути