понеділок, 30 листопада 2015 16:12

У столиці відкрили контактний зоопарк "Країна Єнотія"

Автор: http://batyar.com/
 

На території ТРЦ "ArtMall" відкрився найбільший в Україні контактний зоопарк "Країна Єнотія". Тут можна не тільки спостерігати, а й вільно спілкуватися, гладити, грати і навіть годувати тварин. На площі майже 400 кв. метрів розмістили близько 20 вольєрів. Багато тварин — екзотичні. Щоб поспілкуватися з ними тепер не потрібно їхати за сотні кілометрів. Тут представлено більше двадцяти видів тварин і птахів: єноти, носухи, поні, вівці, кози, кролики, морські свинки, кенгуру, лама, хвилясті папужки, павич, фазан і курка.

Відвідувачі можуть не хвилюватися за здоров'я своїх дітей. Як заявляють організатори, тварини регулярно проходять ветеринарні огляди, тому вони завжди здорові, щеплені і мають всі необхідні довідки, свідоцтва. Доглядачі стежать за тим, щоб усі тварини були ситі і доглянуті.

"Країна Єнотія" також пропонує кількагодинну пет-терапію: діти зможуть ближче познайомитися з тваринами: погладити і погодувати овець і кіз, потримати в руках кроликів.

Зараз ви читаєте новину «У столиці відкрили контактний зоопарк "Країна Єнотія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути