пʼятниця, 05 вересня 2014 14:30

Собака з'їла 43 шкарпетки свого господаря

Лікарі ветеринарної клініки DoveLewis Emergency Animal Hospital в Портленді (штат Орегон) під час операції дістали з шлунка собаки 43 з половиною шкарпетки. Як повідомляє The Oregon, після хірургічного втручання тварині вдалося повністю відновитися.

 

Операція, яка тривала більше двох годин, пройшла в лютому 2014 року, але співробітники клініки розповіли про неї лише у вересні. Господар німецького дога не зміг пояснити, як така кількість шкарпеток потрапила в шлунок тварини.

Він звернувся до ветеринарів після того, як собака кілька днів не їла і її постійно нудило. Лікарі зробили тварині рентген, який показав наявність у шлунку сторонніх предметів. Проте визначити, що це були саме шкарпетки, вдалося лише під час операції.

Керівництво клініки направило рентгенівський знімок шлунка собаки для участі у галузевому конкурсі "Що вони їли?". Цей захід організовує журнал Veterinary Practice News, видаваний для ветлікарів. Випадок з собакою, поряд з жабою, яка з'їла 30 каменів, а також ще однією собакою, яка з'їла вертел для гриля, увійшов у трійку переможців. Приз у розмірі 500 доларів був направлений у фонд допомоги тим господарям домашніх вихованців, які не в змозі оплатити послуги ветеринара.

Зараз ви читаєте новину «Собака з'їла 43 шкарпетки свого господаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути