четвер, 24 березня 2016 13:25

Дівчина забрала додому кинутого хворого кота, щоб подбати про нього до кінця його днів
11

Кожен заслуговує гідної старості і тварини - не виняток. Історія кота на прізвисько Тигра зворушила багатьох інтернет-користувачів і нагадала, як важливо піклуватися про тих, кого ви приручили.

На схилі свого життя 21-річний кіт на прізвисько Тигра був залишений своїм господарем в місцевій ветеринарній клініці. Кіт був сумним і розгубленим і не міг зрозуміти, чому господаря немає поруч. Але потім за ним прийшла Адріен Ніколь. Дівчина побачила його історію на сторінці сайту Canton Neighbors і вирішила взяти його додому та подарувати йому любов, якої він потребував.

На жаль, Ніколь незабаром виявила, що у Тигри ниркова недостатність і пухлина розміром з м'яч для гольфу. Але це зовсім не змінило ставлення нової власниці до тварини. Незважаючи на його ниркову недостатність і пухлину, яка завдавала йому чимало болю, дівчина і її хлопець вирішили скрасити останні дні улюбленця. Вони склали список, в який включили різні пригоди кота. Тигрі подобається бувати на свіжому повітрі і особливо він полюбляє пляж.

"Найважливіше те, що історія Тигрулі показує необхідність прийняти вихованця з віковими хворобами і подбати про нього в останні дні його життя. Він назавжди змінив наші серця і, ми сподіваємося, змінить серця інших людей щодо старих домашніх тварин."

Зараз ви читаєте новину «Дівчина забрала додому кинутого хворого кота, щоб подбати про нього до кінця його днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути