четвер, 26 березня 2015 13:53

Англійка виховала лисеня як собаку
6

В Стаффордширі живе чудовий лис Тодд, який за декілька місяців перетворився з дикого звіра на чарівного домашнього улюбленця.

Господиня лисиці - 25-річна англійка Емма де Сільва (Emma ' Sylva). Дівчина запевняє, що звір веде себе, як собака: виляє хвостом, випрошуючи їжу, возиться з іграшками і навіть ходить на повідку. Від Тодда у віці 4 місяців відмовилися господарі, оскільки не змогли утримувати тварину, і ось вже 7 місяців лис живе у Емми. За цей час між ними зав'язалася справжня дружба.

Тодд перейняв собачі звички у двох лабрадорів-ретриверів, які теж живуть у Емми. Він спить у спеціальному вольєрі, запросто грається разом з собаками і обожнює, щоб його пестили і обіймали. Правда, Тодда не можна відпускати без повідка, бо він глухий і не чує команд господині, але в іншому чудово проводить час у компанії.

Всього у Емми живе 40 незвичайних тварин, серед яких скунс, єнот, ящірки й інші. Всі вони потрапили до дівчини в силу збігу обставин, але всіх їх вона оточила любов'ю і турботою. Емма часто організовує зустрічі зі школярами, відвідує інтернати та будинки пристарілих, щоб показати і дітям, і літнім людям, як можуть прив'язатися до людини дикі звірі, виховані в неволі.

Зараз ви читаєте новину «Англійка виховала лисеня як собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути