четвер, 20 серпня 2020 14:40

Женева дарує туристам гроші на витрати в місті

Женева дарує туристам гроші на витрати в місті
Женева дарує туристам 100 франків на витрати у місті. Фото: zurichguide

Туристам, які вирішать подорожувати до швейцарської столиці Женеви, місто дарує по 100 швейцарських франків на кишенькові витрати (приблизно 93 євро).

"Гості отримають цю суму не готівкою, а у вигляді особливої подарункової карти, яку можна використовувати в різних партнерських готелях, ресторанах, кафе, барах і на заходах по всьому місту. Щоб узяти участь в акції, туристи повинні зупинитися не менше ніж на дві ночі в одному з готелів - учасників програми (всього їх близько 60, включно з п'ятизірковими)", - повідомляє The Independent.

Карту можна буде також використовувати приблизно в 70 барах і ресторанах. Крім того, подарункову картку можна буде витратити на оплату екскурсій містом включно з "шоколадним туром", відвідуванням Музею далекосхідного мистецтва і великого відкритого басейну Genève-Plage, розташованого на березі Женевського озера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгипет змінив правила для туристів: як потрапити в країну

Geneva Gift Card дійсна до 31 грудня цього року. Її надаватимуть туристам під час реєстрації заїзду в готель, а на номер видадуть тільки одну карту. Перевести в готівку карту не можна, як і зняти невикористану суму.

Українці не можуть вільно подорожувати до Швейцарії через карантинні обмеження.

Для громадян України 42 країни світу відкрили кордони. Минулого тижня таких країн було 38. За цей час додалися Республіка Вірменія - туди можна прибути за умови 14 днів самоізоляції. Також Буркіна-Фасо, Тоґо та Республіка Чад.

Зараз ви читаєте новину «Женева дарує туристам гроші на витрати в місті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути