Ексклюзиви
вівторок, 30 січня 2024 08:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський стає непередбачуваним та йде на великий ризик - Time

Зеленський стає непередбачуваним та йде на великий ризик - Time
Видання Time пише, що президент Володимир Зеленський йде на великі ризики. Фото: ukrinform.ua

Президент України Володимир Зеленський йде на великий ризик, намагаючись переламати хід війни і зберегти свої політичні позиції всередині країни.

Йдеться, зокрема, про все агресивніші удари по об'єктах на території РФ. Про це пише видання Time.

Видання зазначає, що зараз зросла ймовірність вбивств російських чиновників, пов'язаних з війною. А також частих атак БПЛА і ракет по окупованому Криму і російській військовій та економічній інфраструктурі. Крім того, під ударом можуть опинитися нафтові і зернові об'єкти в Чорному морі, а також Кримський міст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський поставив головне завдання для 2024 року

"Будь-яка з цих атак, а можливих цілей багато, пов'язана з ризиком відплати з боку Путіна, що призведе до більш безпосереднього залучення НАТО в конфлікт. Ні Росія, ні НАТО не хочуть такого розширення, але війни починають жити своїм власним життям, особливо коли один з ключових гравців - в даному випадку Зеленський - стає непередбачуваним гравцем, за яким тепер потрібно стежити", - йдеться у публікації.

Поки Росія переводить свою економіку на військові рейки, Україна стикається з необхідністю мобілізувати сотні тисяч новобранців. Існують також проблеми з допомогою від союзників. Тим часом американські виборці все більше розходяться в думках, чи зможе Україна повернути окуповані території.

Видання наголошує, що навіть якщо Україні вдасться мобілізувати ще 500 тисяч військовослужбовців, це не допоможе у війні проти країни-агресора з набагато більшим населенням і економікою.

Тому українська влада нині намагається розширити власне оборонне виробництво, зокрема - безпілотних літальних апаратів, які можуть вражати цілі в РФ.

Нещодавні атаки на об'єкти в глибині Росії здійснювалися за допомогою зброї, яку виробила Україна. Сили оборони використовують розробки українських заводів і підпільних майстерень, розповів міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишин.

Здатність України виробляти своє озброєння в достатніх для ведення війни з РФ кількостях буде центральним елементом її стратегії перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський стає непередбачуваним та йде на великий ризик - Time». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути