четвер, 13 травня 2021 19:06

Воскових Гаррі та Меган винесли з зони королівської сім'ї

Воскових Гаррі та Меган винесли з зони королівської сім'ї
Фігури Меган та Гаррі перенесли з зони "Королівська сім'я" до зірок Голлівуду "Вечірки з нагородженнями" / "Музей мадам Тюссо"

Воскові фігури принца Гаррі та Меган Маркл в лондонському "Музеї мадам Тюссо", перенесли з зони "Королівська сім'я" в "Вечірки з нагородами".

Їхні фігури розмістять поруч з зірками Голлівуду, що є відображає їх незалежний статус після того, як позбулися статусу членів королівської сім'ї. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл з воску поповнила колекцію музею мадам Тюссо

Герцог і герцогиня Сассекські будуть поруч з такими зірками, як Бред Пітт, Джордж Клуні, Ніколь Кідман, Девід і Вікторія Бекхем.

"Ми перемістили фігури принца Гаррі та Меган до їхніх голлівудських друзів, що відобразило їх новий статус на міжнародній арені як зірок першого класу", - заявив генеральний менеджер лондонського "Музею мадам Тюссо" Тім Вотерс.

Ця зміна відображає переїзд пари в Голлівуд через майже 1,5 роки після їх відмови від ролі членів британської монаршої родини в січні 2020 року. Зміна місця Гаррі та Меган сталася незадовго до того, як музей знову відкриється в понеділок, 17 травня, після тривалого карантину.

Воскові фігури Меган і Гаррі вперше представили в лондонському "Музеї мадам Тюссо" перед їхнім весіллям в травні 2018 року. На фігурах наряди, в яких пара оголосила про свої заручини.

Реалістичні воскові фігури Гаррі вперше створили в 2014-му, щоб відзначити його 30-річчя. Згодом до нього приєдналася Меган, коли вони стали подружжям.

Зараз ви читаєте новину «Воскових Гаррі та Меган винесли з зони королівської сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути