неділя, 04 серпня 2019 01:58

Британія відреагувала на нові санкції проти Росії

Британія відреагувала на нові санкції проти Росії
Британія підтримала рішення США щодо Росії. Фото: Цензор.НЕТ

Голова МЗС Великої Британії Домінік Рааб привітав нові санкції США проти РФ щодо справи про вбивство Скрипалів. Про це Рааб написав у своєму Twitter.

"Сьогодні ми вітаємо непохитну підтримку США з введенням санкцій щодо хімічної та біологічної зброї у відповідь на використання Росією смертельно небезпечної нервовопаралітичної речовини в Солсбері. Продовження глобальної реакції показує, що ми не не будемо спостерігати за тим, щоб ця жахлива зброя використовується без наслідків", написав Рааб у своєму Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помста за отруєння Скрипалів: проти Росії вводять чергові санкції

3 серпня Державний департамент США оголосив про запровадження другого пакету санкції відносно Росії через отруєння в Британії екс-розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії. Нові санкції набудуть чинності через 15 днів після повідомлення про них Конгресу, орієнтовно 19 серпня.

Сергій Скрипаль колишній офіцер російської військової розвідки, який одночасно працював на британські розвідувальні служби. Він і його дочка Юлія, в березні 2018 року були знайдені без свідомості після отруєння нервовим агентом. Обидва пережили атаку.

На думку Євросоюзу відповідальними за зберігання, транспортування та застосування отруйної речовини в Солсбері, чотири співробітника російської військової розвідки: Анатолій Чепіга, Олександр Мишкін, Ігор Костюков і Володимир Алексєєв.

Зараз ви читаєте новину «Британія відреагувала на нові санкції проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути