середа, 17 лютого 2021 12:22

Вакцинація може припинити війни в усьому світі

Вакцинація може припинити війни в усьому світі
План тимчасового припинення вогню дозволить благодійним організаціям і медичним працівникам безпечно зробити щеплення людям. Фото: pixabay

Схвалити резолюцію про припинення воєн по світу закликає Велика Британія.

Завдяки цьому зможуть вакцинувати людей, які живуть у зонах бойових дій, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Домінік Рааб, передає Sky News.

На засіданні Ради безпеки ООН, він хоче переконати світових лідерів узгодити цю резолюцію. Вона важлива, тому що може забезпечити доступ до вакцини 160 млн людей, які живуть у конфліктних регіонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС планує вакцинувати всіх охочих до кінця літа

Також при відсутності програми вакцинації, можуть з'явитись нові варіанти коронавірусу і виникнути нові хвилі пандемії по всьому світу.

План тимчасового припинення вогню дозволить благодійним організаціям і медичним працівникам безпечно зробити щеплення людям, що живуть у зонах активних конфліктів, а також біженцям.

19 лютого країни-члени "Групи семи" - G7 - планують зібратися на онлайн-саміт, щоб обговорити рівномірний розподіл вакцин від коронавірусу у світі. Очікують, що президент США Джо Байден приділить найбільшу увагу темі глобального виробництва і розподілу вакцини.

Зараз ви читаєте новину «Вакцинація може припинити війни в усьому світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути