четвер, 21 лютого 2019 11:28

У Росії з'явився новий вид спорту - "побий міліціонера"

У Росії з'явився новий вид спорту - "побий міліціонера"
Підлітки роблять це, бо розуміють, що зважаючи на їхній вік, їм за це нічого не буде. Фото: https://ru.oxu.a

У РФ серед підлітків з'явився новий вид спорту – побий міліціонера. Але "побий міліціонера" - узагальнений образ. Підійти може і будь-який інший представник путінської влади, не лише міліціонер.

Про це сказав Іван Яковина у своєму відеоблозі "Скажений світ", повідомляє "24 канал".

За його словами, новини про подібні інциденти в лютому з'являються дуже часто. На початку лютого в Дагестані сталася масова бійка між місцевою молоддю та співробітниками поліції, які почали стріляти по машині одного з підлітків. В результаті двоє поліцейських опинилися у лікарні.

"Через кілька днів у Москві молоді люди кинули порожню пляшку в машину підполковника ФСБ. Коли він вийшов з автівки, вони його побили і розбіглися. 12 лютого в місті Ленінськ-Кузнецький підлітки відпочивали в кафе, потім викликали поліцію, а коли вона приїхала, почали бити відразу п'ятьох", – розповів Яковина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін заявив про готовність націлити ракети на США

18 лютого в Москві затримали школяра, який просто побившись об заклад штовхнув поліцейського "в область спини". Це відбулося у центрі столиці РФ – на Манежній площі.

19 лютого на півдні Москви постраждав інспектор з особливо важливих доручень департаменту діловодства МВС. Підлітки налетіли юрбою на лейтенанта, побили його і розбіглися.

"Раніше такі інциденти траплялися вкрай рідко. Зараз відбуваються майже щодня. Майже всі вони налаштовані опозиційно, майже всі ненавидять владу, прокурорів і поліцію, яка б'є їх на мітингах. При цьому вони точно знають, що в тюрму їх ніхто не посадить через вік. Тому вони абсолютно спокійно можуть штовхати поліцейських, нічого їм за це не буде", – припустив журналіст.

Путін підтвердив, що не виключає можливість відключення РФ від світової мережі Інтернет. Відповідний законопроект Держдума прийняла у першому читанні 12 лютого. На його реалізацію витратять 20 млрд руб.

Зараз ви читаєте новину «У Росії з'явився новий вид спорту - "побий міліціонера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути