вівторок, 01 січня 2019 15:25

В Пентагоні з'явився новий виконувач обов'язків глави

В Пентагоні з'явився новий виконувач обов'язків глави
Новий глава Пентагону Патрік Шанахан

Колишній заступник Джеймса Меттіса пересів у крісло свого начальника і вже рветься до роботи з Трампом

Після відставки Меттіса з поста глави Міністерства оборони США, виконуючим обов'язки на цій посаді буде його вже колишній заступник Патрік Шанахан. Про це йдеться в повідомленні на сайті Пентагону.

За його словами, Пентагон і далі буде зосереджений на захисті американців, а також він висловив повагу Меттісу за виконану роботу.

В.о. глави Міноборони США з нетерпінням чекає початку роботи з главами інших силових структур і з американським президентом Дональдом Трампом для реалізації його задумів.

"Міністерство оборони продовжує залишатися одним з основних інститутів нашої країни. Наша основна сила полягає в чудових чоловіках і жінках, які добровільно служать нашій країні і захищають нашу свободу, приносячи величезні особисті жертви. Для мене велика честь працювати з такою відданою командою, відданою величі нашого народу", – заявив Шенахан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росії не можна довіряти - міністр оборони США

20 грудня президент США оголосив про відставку міністра оборони Джеймса Меттіса. Трамп подякував Меттісу за внесок в розвиток нових озброєнь і виконання союзницьких зобов'язань по відношенню до інших країн. Сам Меттіс назвав причину своєї відставки і написав на ім'я президента відповідний лист.

Зараз ви читаєте новину «В Пентагоні з'явився новий виконувач обов'язків глави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути