четвер, 27 липня 2017 20:51

В Італії затримали 40 українців

В Італії затримали 40 українців
Звинувачують у нелегальних перевезеннях. Фото: "Слово і Діло"

За підозрою у перевезенні нелегальних мігрантів в Італії за 2 роки затримали 40 громадян України.

"За інформацією закордонних дипломатичних установ України в Італії, протягом 2014-2016 років на території Італії затримано і заарештовано близько 40 громадян України за підозрою в перевезенні нелегальних мігрантів", - повідомив офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич, повідомляє "Цензор.нет"

Українців наймали через інтернет. Казали, що перевозитимуть туристів.

"Всі заарештовані повідомляли про одній і тій же схемі найму на роботу. Отже, в окремих містах України невідомі особи в мережі інтернет оголошували пропозиції по роботі в туристичній сфері, зокрема, перевезення туристів на яхті", - розповів Кирилич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Благаю про допомогу" - 16-річну дівчину тримали у сексуальному рабстві

"На місці прибуття їх зустрічали особи, і пропонували роботу по перевезенню туристів. Особи, які пропонували роботу, потім зобов'язували громадян України, які були членами екіпажів яхт, брати на борт осіб, які нібито були туристами і повинні бути доставлені в певний призначений пункт", - додав він.

Консульські посадові особи встановили офіційні контакти з компетентними органами Італії. Направили запити в ці органи у зв'язку з затриманням зазначеної кількостігромадян України.

Слідчі дії тривають.

Миколаївські прикордонники затримали сутенера. Чоловік вивозив українських дівчат за кордон. Там панянки займалися проституцією. Суверена зловили на гарячому в аеропорту Бориспіль. Там він намагався переправити за кордон трьох дівчат.

Зараз ви читаєте новину «В Італії затримали 40 українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути