понеділок, 07 вересня 2020 12:02

У Білорусі серед вулиці викрали соратницю Тихановської

У Білорусі серед вулиці викрали соратницю Тихановської
Марію Колесникову зранку невідомі заштовхали в мікроавтобус і вивезли в невідомому напрямку. Фото:facebook.com/maria.kalesnikava

Членкиню Координаційної ради Марію Колеснікову зранку 7 вересня люди в масках посадили в мікроавтобус і вивезли в невідомому напрямку.

Про це повідомила білоруському порталу TUT.BY читачка, яка стала свідком подій. Це сталось о 10-й біля Національного художнього музею.
Читачка Анастасія не змогла зняти ймовірне викрадення, оскільки боялась, що її теж ув'язнять.
"Недалеко від музею я бачила припаркований темний мікроавтобус з написом "Зв'язок" на борту і ззаду була марка "Соболь". Я пройшла вперед і почула звук падаючого на асфальт телефону, якийсь тупіт, обернулася і побачила, що люди в цивільному одязі і в масках заштовхують Марію в цей мікроавтобус, у неї відлітає телефон, один з цих людей телефон піднімає, стрибає в мікроавтобус, і вони їдуть", - розповіла Анастасія.
Телефон Марії Колеснікової працює, але додзвонитися до неї не можуть. Також недоступним є і прессекретар Координаційної ради Антон Роднєнков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС прокоментували ідею Лукашенка про "союзну державу" України і Білорусі

"Де знаходяться Марія і Антон, я не знаю і не можу зв'язатися з ними. Також немає зв'язку з членом Координаційної ради, старшим віцепрезидентом EPAM Максимом Богрецовим і виконавчим секретарем Ради Іваном Кравцовим", - сказав член Координаційної ради Максим Знак.

Голова канцелярії прем'єр-міністра Польщі Міхал Дворчик заявив, що уже понад 100 білоруських опозиціонерів попросили політичного притулку у Польщі. 9 вересня відбудеться зустріч прем'єр-міністра Матеуша Моравецького з лідеркою білоруської опозиції Світланою Тихановською.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі серед вулиці викрали соратницю Тихановської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути