четвер, 04 лютого 2021 15:02

Вбила чоловіка, який ґвалтував і катував. Тепер може сісти довічно

Вбила чоловіка, який ґвалтував і катував. Тепер може сісти довічно
Побита чоловіком Мелек Іпек / Newsflash

Туркені, яка вбила чоловіка, який роками її бив, ґвалтував і катував, загрожує довічне ув'язнення. Прокуратура вважає, що злочин не був самообороною.

Мелек Іпек, 31 рік, застрелила чоловіка після побиття і зґвалтування. Про це пише The Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка вбила хлопця, щоб вийти за свого батька

Інцидент стався 7 січня в будинку пари в місті Анталія. Мелек не раз зазнала тортур від чоловіка протягом 12 років шлюбу. Він погрожував смертю, якщо посміє заявити про нього в поліцію, тому не заявляла.

Убивство сталося після того, як 36-річний Рамазан Іпек побив і зґвалтував дружину, пригрозивши убити її і двох дітей, 9 і 7 років.

"Охоронний ордер не врятує вас. Навіть, якщо мене посадять у тюрму, вб'ю тебе і дітей, коли випустять. Коли вб'ю тебе, розріжу тіло і скормлю собакам, щоб ніхто навіть не впізнав тебе мертву", - начебто сказав Рамзан перед смертю.

У ніч інциденту він сильно побив її. Мелек каже, що боялася за своє життя і дітей. Потім надів на неї наручники, коли була в позі ембріона, зґвалтував і кілька разів порізав мачете, перш ніж піти. Коли залишилася сама, то зуміла взяти рушницю і направити на чоловіка, коли той з'явився в дверях. Як він рушив на неї, вистрілила.

Після інциденту Мелек помістили під варту, доки триває розслідування. Високий кримінальний суд Анталії звинуватив її в умисному вбивстві. За обвинувальним висновком, підписаним прокурором Хакі Челікером, прокуратура вимагає для неї довічного ув'язнення. Прокурор заявив, що інцидент не був самообороною.

Зараз ви читаєте новину «Вбила чоловіка, який ґвалтував і катував. Тепер може сісти довічно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути