середа, 13 грудня 2017 16:48

Трансгендер народив "безстатеву" дитину

Трансгендер народив "безстатеву" дитину
Батько відмовляється оголошувати про гендерну приналежність малюка. Фото: korrespondent.net

У Сполучених Штатах Америки вперше в світі трансгендер Кейсі Салліван народив дитину після операції зі зміни статі. Батько відмовляється оголошувати про гендерну приналежність малюка. Адже переконаний, що дитина сама це визначить, коли виросте.

Зазначається, що він вже встиг народити 5 років тому, ще коли був жінкою. Про це повідомляє Lenta.ru, посилаючись на The Mirror. Проте через рік після пологів Салліван почав вживати чоловічі гормони і видалив собі груди. А заради народження другої дитини від свого партнера Стівена йому довелося відмовитися від гормональної терапії на певний час.

Відомо, що при народженні дитина на ім'я Фенікс важила 3,8 кг. Салліван годує його донорським грудним молоком. Пара не хоче оголошувати стать дитини, оскільки збирається ростити дитину "гендерно нейтральною", поки вона не виросте і не визначиться: "Я не люблю, коли мене запитують, якої моя дитина статі. Вона сама це вирішить. А запитання, які у нього геніталії, здається мені жахливим".

Салліван запевнив, що не вважає вагітність жіночою прерогативою і не вірить у гендерні ролі. Він народився дівчинкою, з 4 років його били. У 19 років він вперше вийшов заміж, але почав страждати депресією і став пиячити. Коли він вперше народив, то сподівався, що це змусить його відчути себе жінкою, але цього не сталося, хоча він полюбив дитину. Через 3 місяці після пологів він оголосив себе трансгендером і чоловік його кинув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моє тіло - моє діло!" - у Києві пройшов марш трансгендерів

Про перебіг своєї вагітності Салліван навіть розповідав на своєму YouTube -каналі: "Деяких людей дуже зачіпала моя вагітність, але я не витрачав час на них. Якщо я бачив образливі коментарі, я просто їх видаляв".

У США почнуть закликати трансгендерів на військову службу. Набір трансгендерів буде відбуватися згідно з деякими медичними стандартами, повідомляють у Пентагоні.

Зараз ви читаєте новину «Трансгендер народив "безстатеву" дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути