середа, 04 листопада 2020 10:31

Трамп вимагає зупинити підрахунок голосів у низці штатів

Трамп вимагає зупинити підрахунок голосів у низці штатів
Офіційних результатів також ще немає у Джорджії, Вісконсині, Неваді, Арізоні, Мічигані, Мені, Північній Кароліні та Алясці. Фото: Reuters

Дональд Трамп заявив, що "чесно переміг на президентських виборах", а також закликав припинити підрахунок голосів у штатах, які ще не оголосили результатів.

Після завершення голосування у США він виступив із промовою.

"Ми готуємося до великого святкування. Результати феноменальні, ми перемогли майже в усіх штатах... Американці прийшли в рекордній кількості. Ми перемогли у штатах, в яких не збиралися, - у Флориді, Огайо, Техасі. Також очевидно, що ми перемогли у Джорджії. Ми перемагаємо й у Пенсильванії. Чесно кажучи, ми виграли на цих виборах. Я хочу забезпечити чесність. Ми підемо до Верховного суду, бо хочемо, щоб голосування зупинилося. Ми вже перемогли", - сказал Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США закрилися всі дільниці. Хто з кандидатів перемагає

У Пенсильванії досі триває підрахунок голосів, опрацьовано 74% результатів. Наразі не відомо, хто перемагає в цьому штаті. Офіційних результатів також ще немає у Джорджії, Вісконсині, Неваді, Арізоні, Мічигані, Мені, Північній Кароліні та Алясці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден відреагував на попередні результати виборів у США

На цей час у кандидата в президенти Америки від Демократичної партії Джо Байдена - 209 вибірників і 51 280 534 голоси, у Дональда Трампа – 118 і 51 628 055, відповідно. Для перемоги необхідно отримати 270 вибірників.

Зараз ви читаєте новину «Трамп вимагає зупинити підрахунок голосів у низці штатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути