середа, 21 лютого 2018 07:29

Трамп визнав російське втручання в американські вибори

Трамп визнав російське втручання в американські вибори
Трамп неодноразово визнавав російське втручання. Фото: cfjctoday.com

У Білому домі заявили, що Дональд Трамп, президент Сполучених Штатів Америки, повністю визнає - російська сторона фактично втручалася і впливала на американські вибори в 2016 році.

Про це заявила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, повідомляє DW. Вона підкреслила: "Цілком зрозуміло, що Росія втручалася у вибори. Зрозуміло і те, що це не вплинуло на вибори. Зрозуміло й те, що передвиборний штаб Трампа ніяк не вступав у змову з росіянами заради цього".

І також додала, що Трамп неодноразово визнавав російське втручання, вказавши на випадки, коли президент США робив подібні заяви.

Відповідаючи на питання, чому Трамп не ввів щодо Росії санкції, Сандерс вказала, що президент США став "набагато жорсткіший" по відношенню до Росії.

Однак представник Білого дому відмовилася прямо відповідати на питання про дії Трампа в світлі нових доказів російського втручання в американські вибори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, як російський олігарх врятував Трампа

Нинішній американський президент Дональд Трамп зайняв останню позицію в рейтингу президентів, змістивши з останньої позиції Джеймса Б'юкенена, який був біля керма у1857-1861 роках, коли Сполучені Штати "скотилися" до громадянської війни.

Зараз ви читаєте новину «Трамп визнав російське втручання в американські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути