четвер, 24 серпня 2017 10:48

Трамп хоче обмежити видачу віз громадянам чотирьох країн

Трамп хоче обмежити видачу віз громадянам чотирьох країн
Фото: EPA/Chris Kleponis

Адміністрація президента Дональда Трампа погрожує ввести обмеження на видачу віз громадянам чотирьох країн, які відмовляються співпрацювати з міністерством внутрішньої безпеки (МВБ) США в області депортації.

Як повідомив в середу телеканал Fox News, відповідне розпорядження було направлено до Держдепартаменту

"Коли ми отримуємо подібні повідомлення, Держдепартамент якомога оперативніше приступає до виконання призупинення візового режиму. Це відбувається у формі, яку держсекретар вважає прийнятною в даних обставинах для досягнення поставленого завдання", - пояснили телеканалу в американському зовнішньополітичному відомстві.

Джерела в МВБ відмовилися розкрити телеканалу згадані чотири країни і категорії їх громадян, які потраплять під рестрикції. Йдеться про держави, влада яких відмовляється приймати осіб, виселених зі Сполучених Штатів, або затягують процедуру їх прийому, пояснив телеканал.

"Держсекретар проводить бесіди з представниками цих країн. Ми хочемо, щоб вони підкорилися і могли забирати своїх громадян", - відзначило джерело в МВБ.

За даними Fox News, з моменту обрання в листопаді 2016 року Дональда Трампа на пост президента, з США були вислані 167 350 іноземців, в той час як за весь 2016 фінансовий рік число депортованих склало 240 255 чоловік. Більшість з них вихідці з країн Латинської Америки, серед яких лідирують мексиканці - 93 тис. З виселених нелегалів-європейців в 2017 фінансовому році на першому місці румуни - 193 особи, далі йдуть іспанці - 117, британці - 102, росіяни - 81, поляки - 74.

Зараз ви читаєте новину «Трамп хоче обмежити видачу віз громадянам чотирьох країн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути