понеділок, 15 березня 2021 08:52

Суперник випадково тричі впав: як Лукашенко переміг в гонці Мінської лижні

Суперник випадково тричі впав: як Лукашенко переміг в гонці Мінської лижні
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко переміг в естафетній лижній гонці. Фото: president.gov.by

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко тріумфально переміг в естафетній гонці 4 по 2 км "Мінської лижні", яка яка пройшла 13 березня. У ній брали участь команди адміністрації Лукашенка, апарату Радміну, управління справами президента, нацзборів, облвиконкомів і інші держструктури.

Про подію повідомив сайт президента, а відповідне відео з'явилося в місцевому Telegram-каналі. На ролику видно, що ніхто з потенційних суперників Лукашенка не зміг його наздогнати. А на самому фініші один з лідерів тричі впав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко прокоментував фільм про його статки

Після фінішу Лукашенко заявив, що "перемагати завжди важко, тим більше коли за тобою стежать, вибачте за нескромність, мільйони різних очей".

"Для мене важко, дуже важко. Але людям добре. Така моя доля. Моє завдання - робити людям добре", - сказав він після перемоги.

Опозиційний білоруський Youtube-канал NEXTA опублікував фільм "Лукашенко. Золоте дно" про статки самопроголошеного президента Олександра Лукашенка. У фільмі розповідається про численні резиденції Лукашенка – як офіційні, так і "подаровані" близькими бізнесменами. Описаний автопарк, який він використовує, з автомобілями за сотні тисяч і навіть мільйони доларів, включаючи ретро-автомобілі. Авіапарк – кілька літаків і вертоліт, на яких Лукашенко минулого року літав над протестним Мінськом.

Зараз ви читаєте новину «Суперник випадково тричі впав: як Лукашенко переміг в гонці Мінської лижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути