Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 10:42

Росія вступила у відкрите протистояння із США - політик

Росія вступила у відкрите протистояння із США - політик
Група Вагнера пішла на конфлікт після попередження. Фото ain.ua

Росія де-факто вже вступила у відкрите протистояння зі Сполученими Штатами. Схожі збройні конфлікти вже були під час протистояння Радянського Союзу і США.

"Росія вже вступила у відкрите протистояння. Останній приклад - історія з ударом США по угрупованню російської приватної військової компанії "Вагнер" в Сирії. Як би не називалися ці структури, це структури, що підпорядковуються міністерству оборони Росії. Це імітація незалежної структури, щоб не нести відповідальності за їхні дії. Але насправді це підрозділи без гальм збройних сил Росії, тобто міністерства оборони. У момент, коли вони наступали, їх попередили, що ця територія контролюється коаліцією - виставили американські прапори. Проте, їх це не просто не зупинило. Навпаки - це їх стимулювало до наступу, до агресії. Партія війни - це ж не просто ідеологічна концепція. Це конкретні люди, конкретні групи людей, які отримують більше впливу в політичній системі Росії, більше впливу на президента Росії, більше фінансування", - пояснив російський опозиційний політик в інтерв'ю.

Начальник головного управління генштабу збройних сил Російської Федерації Сергій Рудський заявив, що в разі війни з "високотехнологічним противником" Росія має намір вести військові дії в п'яти напрямках: на землі, на морі, в повітрі, в космосі і в кіберпросторі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ готується до ядерного конфлікту.

Розробка Росією нової ракети середньої дальності може розв'язати новий виток гонки ядерних озброєнь. Росія сподівається, що США вийдуть із договору про заборону наземного розташування крилатих ракет середньої і малої дальності й самі почнуть розміщувати свої ракети в Європі. Тоді створиться ситуація, що буде подібною до Холодної війни, і весь світ стоятиме на межі ядерного конфлікту.

Зараз ви читаєте новину «Росія вступила у відкрите протистояння із США - політик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути