Ексклюзиви
середа, 13 грудня 2017 18:28

Росія пообіцяла боротися з санкціями, на які їй байдуже

Росія пообіцяла боротися з санкціями, на які їй байдуже
Кремль назвав санкції безплідними. Фото: "Цензор"

У Росії планують разом із іншими країнами відповісти на російські санкції.

"Санкцій ми не боїмося, ми навчилися жити в умовах санкцій. Хоча часом складається враження, що США, які, здавалося б, повинні бути найбільш багатоплановими, витонченими, інтелігентними з точки зору використання різних важелів і інструментів при проведенні зовнішньої політики, виявилися в полоні власної санкційної манії, тобто на будь-яку проблему, на будь-який поворот в міжнародному становищі відповідь одна - санкції і нові санкції ", - заявив 13 грудня заступник голови МЗС Росії Сергій Рябков, повідомляє "РИА Новости".

Він назвав американські санкції абсолютно безплідними і наголосив, що РФ буде протистояти їм.

"Це зловживання, відверте зловживання домінуючим становищем США в міжнародній валютно-фінансовій системі. З цим потрібно боротися, боротися колективно. Ми будемо протистояти цьому явищу, оскільки воно зачіпає не тільки наші інтереси, а й інтереси величезної більшості членів міжнародного співтовариства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США повернуться до питання Криму, попри позицію Путіна

Ми нагадуємо американським любителям санкцій, що ці санкції ніколи не досягають бажаного результату. Вони тільки зміцнюють рішучість тих, хто схильний до санкцій, йди своїм шляхом і добиватися цілей.

Таким чином ми будемо діяти і далі. Ми ні в якому разі не підемо на обговорення критеріїв скасування санкцій. Пройде час, американці переконаються, що ця політика списку санкцій абсолютно безплідна. В рівній мірі ми будемо підтримувати країни, які відчувають на собі пресинг американського списку санкцій", - заявив Рябков.

Накладені санкції щодо Росії діятимуть, поки та не виведе свої сили з Донбасу та поверне Україні контроль над Кримським півостровом.

Зараз ви читаєте новину «Росія пообіцяла боротися з санкціями, на які їй байдуже». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути