четвер, 11 січня 2018 00:00

Російський олігарх судиться з Манафортом

Російський олігарх судиться з Манафортом
Екс-голова виборчого штабу Дональда Трампа Пол Манафорт таємно працював на російського мільярдера Олега Дерипаску. Фото: Reuters

Колишній керівник передвиборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт був притягнутий до відповідальності з боку компанії, пов'язаної з російським мільярдером Олегом Дерипаскою.

Про це повідомляє Bloomberg.

Дерипаска стверджує, що був обманутий Манафортом після інвестування 18,9 млн доларів в українське підприємство, яке надавало послуги кабельного телебачення.

У позові, поданому 10 січня в суд штату Нью-Йорк компанією Surf Horizon Ltd. Дерипаски, йдеться, що Манафорт і його колишній помічник Рік Гейтс використовували інвестиції як "свої особисті скарбнички", "переміщаючи кошти туди і назад" без будь-яких видимих ​​причин.

Нова судова справа частково стосується звинувачень США щодо Манафорта у справі відмивання грошей, висунутого 27 жовтня адвокатом Робертом Мюллером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський олігарх тікав від журналіста CNN, який запитав про зв'язки з Манафортом

Раніше повідомлялося, що екс-голова виборчого штабу Дональда Трампа Пол Манафорт таємно працював на російського мільярдера Олега Дерипаску, просуваючи інтереси Володимира Путіна.

Він пропонував протидіяти антиросійській опозиції у пострадянських країнах. Так, Манафорт заключив контракт з Дерипаскою на 10 мільйонів доларів щорічно, починаючи з 2006 року.

Зараз ви читаєте новину «Російський олігарх судиться з Манафортом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути