неділя, 10 липня 2022 16:13

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ рекрутує засуджених та обіцяє амністію після шести місяців в Україні – розвідка

РФ рекрутує засуджених та обіцяє амністію після шести місяців в Україні – розвідка
РФ збирається відправляти рекрутів на Донбас. Фото: t.me/DIUkraine

Російські окупанти несуть великі втрати в Україні, тому Росія активізувла набір до приватних військових компаній.

Через брак охочих, РФ рекрутує засуджених. Про це повідомляє Головне управління розвідки МО в Telegram.

"Зокрема, розташованих у Республіці Адигея. Після підписання та виконання контрактів з ПВК, "зекам" обіцяють повну амністію", – йдеться у повідомленні.

Збір рекрутів відбувається на військовому полігоні поблизу хутору Молькіно Краснодарського краю. Він відомий як база підготовки бойовиків ПВК "Вагнер".

Аналогічна робота проводиться у місцях позбавлення волі в Ростові, Санкт-Петербурзі та Нижньому Новгороді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти розбомбили батальйон ОРДО та намагалися це приховати

"Стаття, за якою було засуджено конкретну людину – неважлива. Навіть якщо це вбивство або інші тяжкі злочини. Всім обіцяють повну амністію після 6 місяців "служби". При цьому, всі "зеки" мають носити спеціальні жетони, які вказують на їхній статус. Їм заборонено мати сенсорні телефони – тільки застарілі кнопкові "дзвонилки", – повідомляє розвідка.

У ході співбесід, які проводяться військовослужбовцями головного управління генерального штабу ЗС РФ, до відома новобранців доводять, що протягом двох місяців планується набір до 10 000 добровольців.

Після цього склад ПВК буде передислокований на територію Донбасу. Серед основних завдань – встановлення контролю над дорогами на напрямку Ізюм – Слов'янськ – Бахмут, додають у розвідці.

Окрім цього, управління ФСБ РФ по Костромській області надіслало голові Вохомського муніципального району запит щодо надання довідкової інформації про осіб, схильних до скоєння злочинів, таких як "публічне розповсюдження хибної інформації та скоєння дій по дискредитації ЗС РФ та їх участі в агресії проти України".

При зборі такої інформації особливу увагу приділяють близьким родичам окупантів, які загинули на території України або беруть участь у війні.

Через великі втрати Російська Федерація проводить таку собі альтернативну мобілізацію. Зокрема, російська влада агітує людей у найбідніших регіонах, серед проблемних верств населення та набирає так званих добровольців для участі у війні проти України. Окупанти підписують контракти на три ммісіяціі та проходять 10 дніві навчання, але для більшості це "квиток в один кінець".

Зараз ви читаєте новину «РФ рекрутує засуджених та обіцяє амністію після шести місяців в Україні – розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути