неділя, 07 січня 2018 06:06

Розповіли про особисті подробиці подружжя Дональда та Меланії Трамп

Видана на початку року скандальна книга Майкла Вулфа "Вогонь та лють у Білому домі Трампа" розкрила найпотаємніші таємниці родини Дональда та Меланії Трамп.

Автор: Daily Mail
  Книга "Вогонь та лють в Білому домі Трампа" стала справжнім вибухом на початку 2018 року
Книга "Вогонь та лють в Білому домі Трампа" стала справжнім вибухом на початку 2018 року

До того, як стати президентом США та першою леді, подружжя Трампів жили порізно в Трамп-тауері, могли не бачитися цілими днями. Трамп майже нічого не знає про свого молодшого сина Барона. Про Меланію він згадує в розмовах, аби лише похизуватися її вродою, переказує зміст книги Daily Mail.

Меланія та Дональд Трамп одружилися 22 січня 2005 року в Бетесде у Морській єпископальній церкві на острові Палм-Біч, штат Флорида.

Шлюб Трампа та Меланії став повною несподіванкою для його оточення, стверджує автор книги. Після весілля вони проводили дуже мало часу разом. Меланія часто уявлення не мала, де її чоловік. Трамп переїжджав з одної своєї резиденції до іншої так легко, ніби це були кімнати в одному будинку, говорить Вулф.

Трамп був двічі одружений перед тим. До Меланії він ставиться як до "дружини-трофея". Так говорять про жінок, на яких одружуються, щоб підкреслити свою статусність і похизуватися на світських раутах, а не заради відносин.

Перед виборами подружжя жило в Трамп-тауері. Мали кімнати в різних частинах будівлі. В Білому Домі у них різні спальні. Вперше так мешкали Джон Кеннеді і його дружина Джекі. Трамп попросив встановити замок на своїй спальні в Білому домі. Служба безпеки проти, але Трамп їй не довіряє.

Автор: AP
  Дональд Трамп та його дружина Меланія ніколи не видавалися щасливою парою
Дональд Трамп та його дружина Меланія ніколи не видавалися щасливою парою

Меланія дуже хвилювалася, коли Трамп став президентом. Своє життя вона присвятила вихованню молодшого сина Барона. Боялася – переїзд до Білого дому зруйнує той розпорядок, котрий вона вибудувала. Барон, котрому зараз 12 років, майже не бачив свого батька.

Книга стверджує: Меланія плакала у вечір, коли стало відомо про перемогу її чоловіка. То були сльози розпачу, а не радості. Вона не хотіла статусу першої леді. Сподівалася, що чоловік програє, і вона повернеться до розміреного куховарства вдома. Під час інавгурації Меланія була на межі сліз.

Автор: Business Insider
  Журналіст Майкл Вулф зібрав чутки, коментарі та інсайдерську інформацію про найбруднішу білизну президента Америки
Журналіст Майкл Вулф зібрав чутки, коментарі та інсайдерську інформацію про найбруднішу білизну президента Америки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, яка на вигляд "ядерна кнопка" президента США

Трамп і сам пополотнів, ніби привид, коли дізнався результати, відзначає Вулф. Розраховував програти – і це б була його перемога. "Якби він програв, то залишив би собі шалену популярність і статус мученика, що постраждав від "кривої Гіларі", пише автор.

Іванка Трамп та її чоловік Джаред Кушнер (Дональд Трамп називає його "молокососом") стали б "міжнародними селебриті". На керівників виборчої кампанії чекала б подальша блискуча кар'єра.

У Білому домі книгу, ясна річ, розкритикували.

"Книга безумовно буде продаватися у відділі фантастичної літератури, - зазначила представниця Меланії Трамп у зверненні до преси. – Пані Трамп підтримувала ідею свого чоловіка стати президентом і, фактично, заохочувала його до цього. Вона була переконана, що він виграє і була щаслива, коли це сталося".

Увечері в четвер Трамп заявив, що книга переповнена фейками. Запевнив – багато разів блокував доступ автору до інформації з Білого Дому та ніколи не давав йому інтверв'ю. "Переповнена помилками, брехнею та посиланнями на джерела, яких не існує", - написав Трамп у своєму Twitter.

Основним інформатором Вулфа став колишній головний стратег Білого дому Стів Беннон. Трамп зараз дуже обурений та розлючений на нього. Беннона більше не будуть запрошувати на громадські заходи до Білого Дому, повідомила прес-секретар президентської резиденції Сара Сандрес.

Ікона стилю в світі політики Меланія Трамп зустріла Новий рік у блискучій сукні від британського бренду Erdem з квітковим принтом. Це перший її Новий рік в якості першої леді США. Жіночний образ Меланія доповнила рожевими човниками в тон до сукні,

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про особисті подробиці подружжя Дональда та Меланії Трамп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути