вівторок, 13 лютого 2018 12:27

Путін скасував усі публічні заходи

Путін скасував усі публічні заходи
Президент Росії скасував найближчі публічні заходи. Фото: themalaymailonline.com

Володимир Путін, президент Росії, скасував найближчі публічні заходи.

Про це повідомляє видання "Дождь" із посиланням на джерела, близькі до Кремля. Зазначається, що раніше він скасував поїздку до Сочі. Співрозмовники повідомляють про різні версії скасування публічних заходів президентом РФ: від хвороби до ускладнення ситуації в Сирії.

Також Путін скасував як мінімум два найближчих публічних заходи. У вівторок, 13 лютого, повинен був провести в Кремлі нараду. Однак її не буде, повідомив співрозмовник, близький до організації заходу. І планував взяти участь у форумі "Наставник". На початку лютого Путін публічно обіцяв приїхати на форум. А сьогодні вранці прийшла інформація про скасування заходу.

Дмитро Пєсков, прес-секретар президента наразі не прокоментував, чому Путін змінив свої плани. Хоч раніше заявляв: "Застудився, але продовжує працювати".

Путін вже скасовував відрядження до Сочі, яке повинне була відбутися в понеділок. Пєсков пов'язав це рішення із літаком, який розбився у Підмосков'ї. Повідомлялося, що це зроблено, щоб президент РФ в разі потреби міг особисто координувати розслідування і роботи з надання допомоги постраждалим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії Путіна закидали яйцями

Наступного дня Путін дійсно працював у Москві. Зустрівся з главою Палестини Махмудом Аббасом, а також з фіналістами конкурсу "Лідери Росії". Путін говорив хрипко і на початку зустрічі вибачився за те, що втратив голос. На опублікованому на сайті kremlin.ru записі із зустрічі видно, що Путін поводився досить розсіяно.

Якщо хвороба президента затягнеться, не виключено, що прес-службі президента доведеться публікувати старі зустрічі Путіна з чиновниками під виглядом нових, каже співрозмовник, близький до Кремля. Оскільки владі в розпал виборчої кампанії невигідна тема хвороби лідера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко - Путіну: Перестаньте вбивати людей

Інше джерело, яке брало участь в організації одного із заходів за участю Путіна, говорить, що вони не отримували ніяких офіційних пояснень про причини того, чому Путін відмовився від зустрічі. Неформально, говорилося, що це може бути пов'язано з якимись подіями в Сирії.

Вибори президента РФ відбудуться 18 березня - у четверту річницю анексії Криму. У разі перемоги це буде 4-й термін для Путіна на посту президента Росії, без урахування часу, коли пост президента займав його наступник Дмитро Медведєв. У той час Путін керував державою на посаді прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «Путін скасував усі публічні заходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути