середа, 21 березня 2018 00:34

Путін не знає, з якого боку iPhone включається - екс-депутат Держдуми

Путін не знає, з якого боку iPhone включається - екс-депутат Держдуми
Путін розуміє інформацію на папері, в течках. Фото: hi-news.pp.ua

Російський політик, колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов розповів про те, що люди з оточення президента Росії Володимира Путіна не користуються мобільними телефонами, а сам глава РФ вважає за краще отримувати інформацію "на папері".

Про це політик заявив у програмі "Бацман" на телеканалі "112 Україна".

Пономарьов заявив, що Путін під інноваціями розуміє виключно військову область.

"У Путіна завжди був елемент шизофренії. Я пам'ятаю на початку 2000-их років, коли ми почали говорити з ним з приводу інновацій. Вже тоді стало ясно, що під інноваціями він розуміє виключно військову область. Для нього інновація, модернізації, – це виробництво нового танка, літака і його продаж на Захід", - зазначив політик.

"Йому весь час кажуть, що треба б займатися цими проклятими інноваціями, з іншого боку, я не впевнений, що він знає, з якого боку iPhone включається. Адже це "ворожа технологія", - зазначив екс-депутат Держдуми РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія - психічно хвора країна - перший віце-спікер

Також Пономарьов розповів про те, що люди з оточення президента Росії Володимира Путіна не користуються мобільними телефонами:

"Я не настільки його близько знаю, щоб стверджувати точно, він користується мобільним телефоном чи ні, але кілька людей з його найближчого оточення, я точно знаю, мобільним телефоном не користуються ніколи принципово. У них мобільний телефон є в охорони".

"Володимир Володимирович розуміє інформацію на папері, в течках. Думаю, питання в звичці. Він консервативний по своєму складу, навіщо щось освоювати, якщо його це влаштовує", - додав екс-депутат Держдуми.

На початку року президент Росії Володимир Путін заявив, що не користується смартфоном.

У грудні 2005 року на зустрічі з міністром зв'язку Леонідом Рейманом Путін зазначав, що у нього взагалі немає мобільного телефону.

Зараз ви читаєте новину «Путін не знає, з якого боку iPhone включається - екс-депутат Держдуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути