вівторок, 30 жовтня 2018 13:37

Показали селфі, яке перед смертю зробив пасажир індонезійського Boeing 737

Показали селфі, яке перед смертю зробив пасажир індонезійського Boeing 737
Дружина одного з пасажирів індонезійського лайнера показала селфі, яке чоловік надіслав їй за кілька хвилин до смерті. ФОТО: dailymail.co.uk

За кілька хвилин до смерті відправив селфі своїй дружині один із пасажирів індонезійського лайнера, який впав у море. Про це повідомили в інформаційній службі Daily Mail.

Як розповіла журналістам дружина загиблого Лутфіані Ека Путрі, її чоловік Деріл востаннє вийшов на зв'язок о 6:12. Вже за 3 хв. він перестав відповідати на повідомлення.

"Коли я почула про катастрофу з новин, подивилася на номер літака на тому фото, яке відправив Деріл. Відразу все зрозуміла і заплакала", - поділилася Лутфіані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік дивом врятувався від смерті на індонезійському Boeing 737

23-річна Лутфіані і 22-річний Деріл були знайомі ще з дитинства. За 2 тижні до катастрофи вони одружилися. Деріл помер, коли летів на заробітки до Панкалпінанга.

Пасажирський літак Boeing 737 індонезійської авіакомпанії Lion Air розбився за кілька хвилин після вильоту з аеропорту Джакарти (Індонезія). Він впав у море поблизу західного узбережжя острова Ява.

Зараз ви читаєте новину «Показали селфі, яке перед смертю зробив пасажир індонезійського Boeing 737». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути