четвер, 04 січня 2018 08:26

Показали, яка на вигляд "ядерна кнопка" президента США

Піт Соуза, фотограф колишнього президента США Барака Обами, опублікував фотографії, яка на вигляд "ядерна кнопка" американського лідера, яку той зможе застосувати у випадку війни.

Як повідомляє "24 Канал", зробив це він після заяви Дональда Трампа про те, що його кнопка "більша, потужніша і вона працює". Так нинішній глава Білого дому відреагував на закид Кім Чен Ина про те, що у нього на робочому столі є постійний доступ до "ядерної кнопки".

На першій фотографії з архіву Соузи зображений співробітник Білого дому, який заносить на борт літака сумку. У ній знаходиться точка управління системою стратегічної оборони США.

Автор: 24tv.ua
 

God help us.

Допис, поширений Pete Souza (@petesouza)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп жорстко відповів на "ядерну" заяву лідера КНДР

На іншому ж фото – "червона кнопка" на робочому столі американського президента у Білому домі поряд з табличкою з написом Hard things are hard (Важкі рішення приймати важко)."На щастя, червона кнопка тут не для того, щоб почати війну, – вона використовується, щоб викликати помічника", – підписав фото Піт Соуза.

Автор: 24tv.ua
 

And fortunately the red button on the Resolute desk is to call for the valet, not to start a war.

Допис, поширений Pete Souza (@petesouza)

У Північній Кореї заявили, що 2018 року мають намір і далі продовжувати нарощування ядерної сили. Про це йдеться в заяві Центрального телеграфного агентства Кореї.
"Наша партія і держава, вказуючи шлях нового року соціалістичної Кореї, заявляють свої принципові позиції. Ми будемо нарощувати оборонну міць і здатність до превентивного удару, стрижнем яких є ядерні сили, доти, доки буде залишатися ядерна загроза", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Показали, яка на вигляд "ядерна кнопка" президента США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути