середа, 08 серпня 2018 11:18

"Покайтеся. Вірте. Коріться" - релігійні батьки довели дитину до смерті

Сета Уелча та Тетяну Фусарі, обоє 27 років, із американського містечка Сідар Спрангс звинуватили у вбивстві їхньої 10-місячної доньки Мері.

2 серпня батько зателефонував до служби допомоги 911 і повідомив, що знайшов дитину мертвою в своєму ліжечку. Наступного дня лікарі зробили розтин і встановили причину смерті - недоїдання та зневоднення організму, пише Daily Mail.

Батьків допитали. Вони зізнались - за місяць до смерті дитини помітили, що дочка схудла та перестала набирати вагу. По медичну допомогу не звернулися.

"Боялись служби захисту дітей і не довіряли медичним службам із релігійних переконань", - так записали у судовій справі.

Уелч і Фусарі мають ще 2 дітей віком 2 і 4 роки. Батьки відмовились їх вакцинувати. Служба захисту дітей передала до суду справу про недогляд батьків за старшими дітьми. Фусарі вагітна 4 дитиною.

Автор: Daily Mail
  Хіба ми не повинні дозволити слабким померти, а сильним - вижити?
Хіба ми не повинні дозволити слабким померти, а сильним - вижити?

На своїй сторінці у Facebook Уелч постив відео про свої релігійні переконання та писав про недовіру до лікарів. "Бог має владу над хворобою", - писав він.

На деревах біля будинку родини прибиті таблички з написами релігійного змісту. "Покайтеся. Вірте. Коріться", - написано на одній із таких.

Автор: Daily Mail
  Мати померлої дівчинки має двох старших і чекає ще одну дитину.
Мати померлої дівчинки має двох старших і чекає ще одну дитину.

"Якщо еволюція вірить у виживання найсильніших, навіщо вакцинувати? Хіба ми не повинні дозволити слабким померти, а сильним - вижити?" - запитував батько у своєму відеозверненні.

Батьки утримуються під вартою без застави. Довічне ув'язнення без права дострокового звільнення чекатиме на обох, якщо суд визнає недогляд убивством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2-річна дитина випала з вікна багатоповерхівки

Німецьке подружжя регулярно продавало свого 10-річного сина через "даркнет" педофілам. Займалися цим протягом щонайменше 2 років. За це їх засудили до тюремного ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «"Покайтеся. Вірте. Коріться" - релігійні батьки довели дитину до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути