четвер, 06 вересня 2018 16:15

Ображений водолаз судитиметься з Маском у трьох країнах

Британський водолаз Вернон Ансворт, 63 роки, збирається подати до суду на американського винахідника мільйонера Ілона Маска. Засновник "Тесли" назвав Ансворта педофілом.

Аквалангіст брав участь у порятунку дитячої футбольної команди із печери в Таїланді цьогоріч влітку. Подаватиме позов за звинуваченням у наклепі. Маск заявив, що водолаз кохався з дітьми під час секс-туризму й одружився свого часу з 12-річною дитиною . Ансворт збирається судитися з мільйонером у Таїланді, Лондоні й США, передає Mirror.

Юристи нарешті змогли сформувати позов. Кожного разу, коли він був готовий, Маск робив нову образливу заяву й доводилося переоформлювати документи, кажуть. Остання прозвучала цього тижня.

Автор: Mirror
  63-річний Вернон Ансворт буде судитися із Маском через наклеп
63-річний Вернон Ансворт буде судитися із Маском через наклеп

"Зателефонуй у Таїланд і дізнайся, що там справді відбувається. І перестань захищати ґвалтівника дітей. Він самотній білий британець, який прожив 30-40 років у Таїланді. Переїхав до району Чанг-рай, аби одружитися з 12-річною дитиною", - заявив мільйонер у листі BuzzFeed. Напередодні він перепросив у Вернона за попередні образливі заяви.

Конфлікт між чоловіками розгорівся, коли Маск хотів врятувати дітей за допомогою субмарини, а влада від цього відмовилася. Водолаз також виступив із критикою ідеї мільйонера. "Вона точно не має шансу на успіх", - заявив.

Автор: Mirror
  Вернон Ансворт 7 років живе із місцевою жінкою-політиком, яка тримає також манікюрний салон
Вернон Ансворт 7 років живе із місцевою жінкою-політиком, яка тримає також манікюрний салон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Накачали кінським знеболювальним - шокуючі подробиці порятунку дітей із печери

Ансворт 7 років живе зі співмешканкою 40-річною Варанан Ратравіпхукун, відомою як Тік, - місцевою підприємницею й політиком. Мешкають у сільському будинку

"Верн - милий чоловік. І справжній джентельмен. Всі люблять його. Заява про те, що він вирішив одружитися з 12-річною дитиною просто смішна", - сказала Тік.

Водолаз боїться, аби Маск не найняв приватних детективів і не розкопав якоїсь брудної білизни. Йому уже порадили бути обережним, бо мільйонер може зіпсувати життя, зізнається.

Вернон Ансворт був одним із двох британських водолазів, які першими знайшли дитячу футбольну команду "Дикі кабани" в печері в Таїланді. Футбольна команда, 12 юнаків віком ­11–16 років і 25-річний тренер, зникли під час прогулянки у печері 23 червня. Їх знайшли через 9 днів. Печеру залило водою. Насоси цілодобово відкачували 10 тис. л води за годину. Операція з порятунку дітей закінчилася 10 липня.

Зараз ви читаєте новину «Ображений водолаз судитиметься з Маском у трьох країнах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути