середа, 24 листопада 2021 06:49

Назвали країни, де найбільше лютує Covid-19

Станом на ранок 24 листопада у світі зафіксували понад 259 млн випадків зараження коронавірусом. Найбільше хворих за весь час пандемії виявили у США (48,8 млн), Індії (34,5 млн) та Бразилії (22 млн).

Упродовж доби 22 листопада діагностували понад 555 тис. нових Covid-випадків, свідчать дані Worldometers. Найбільше смертей за добу від коронавірусу в Росії, США та Україні.

У США зафіксували понад 86 тис. нових інфікованих за добу, у Німеччині - понад 54 тис., а у Великій Британії - понад 42 тис. Далі за кількістю хворих у рейтингу перебувають РФ і Франція. Україна – на 12-му місці в світі.

Автор: worldometers.info
  У РФ та США – понад 1,2 тис. Covid-смертей за добу
У РФ та США – понад 1,2 тис. Covid-смертей за добу

За добовою смертністю від коронавірусу в Європі лідирують Росія, Україна та Польща. А за добовим приростом хвороби - Німеччина, Велика Британія та РФ. Найбільшу кількість смертей серед країн світу зафіксували у США.

З початку пандемії підтвердили понад 5,1 млн смертей від Covid-19. Зараз у світі нараховують понад 19 млн активних випадків захворювання. Вилікувались від недуги понад 234 млн осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Епідемія Covid-19 в Україні спадає

Єврокомісія запропонує на початку грудня додати до терміну дії цифрового сертифіката ЄС ще одну дозу Covid-вакцини. Європейські чиновники схиляються до сценарію необхідності введення третього бустерного щеплення впродовж дев'яти місяців після останньої вакцинації.

Зараз ви читаєте новину «Назвали країни, де найбільше лютує Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути