Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2018 18:47

Назвали чемпіонат, в якому Росія здатна перемогти

Назвали чемпіонат, в якому Росія здатна перемогти
"Нах*ра цьому Путіну футбол – не розумію. Проводити треба чемпіонат світу з садизму. Росія в ньому не програла б нікому", - Євген Левкович. ФОТО: з відкритих джерел

Замість футбольного турніру Володимиру Путіну порадили провести "чемпіонат із садизму". У ньому Росія б ніколи не програла.

Таку думку висловив російський журналіст Євген Левкович. За його словами, за 3 роки в Росії знищили понад 25 тис. т санкційних продуктів, замість нагодувати ними сиріт. У російських притулках їх зараз - 60 тис.

"Россільгоспнагляд сьогодні відрапортував: за три роки в Росії знищили 25,377 тонн санкційних продуктів. Офіційний прес-реліз "Про заходи на виконання указу президента про окремі спеціальні економічні заходи, що застосовуються з метою гарантування безпеки Російської Федерації". 25 тисяч тонн - це 25 мільйонів кілограм", - написав він у Facebook.

"Нах*ра цьому Путіну футбол - не розумію. Проводити треба чемпіонат світу з садизму. Росія в ньому не програла б нікому", - підсумував Левкович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щось за щокою: у мережі тролять фото Путіна

Свою думку про РФ висловив і сенатор США Джон Кеннеді після офіційного візиту: домовлятися з Росією - все одно що з мафією, Путін - диктатор, а голова російського МЗС Сергій Лавров - задирака.

Зараз ви читаєте новину «Назвали чемпіонат, в якому Росія здатна перемогти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути