четвер, 01 жовтня 2020 17:01

Навальний подає в суд на Пєскова

Навальний подає в суд на Пєскова
Олексій Навальний. Фото: facebook.com/navalny

Російський опозиціонер Олексій Навальний повідомив, що подає до суду на речника Путіна Дмитра Пєскова. Причиною позову стали заяви Пєскова журналістам щодо співпраці навального зі спеціалістами спецслужби ЦРУ США.

"Ви знаєте, що я вкрай рідко подаю в суд на пропагандистів, хоч вони і брешуть про мене цілими днями. Просто не хочу витрачати час. Однак тут пряме твердження від держчиновника.Тому, по-перше, я подаю до суду на Пєскова. А по-друге, вимагаю опублікувати докази і факти, що вказують на "роботу з фахівцями ЦРУ". Прямо по телевізору покажіть, у прайм-тайм. Дозволяю", - написав опозиціонер на своєму сайті.

Російський опозиціонер обурюється кремлівською брехнею та маніпуляціями.

"Я просто впевнений, що в них у Кремлі всюди портрети Геббельса висять. Все чітко за його заповітами. Жахлива яскрава брехня швидко поширюється, привертає увагу і веде фокус від того, що потрібно приховати. Я, безумовно, вважаю, що за замахом на мене стоїть особисто Путін. А хто ще міг віддати наказ тим 2-3 керівникам спецслужб, в чиєму розпорядженні є "Новачок" і люди, які вміють його застосовувати? Про це я сказав у інтерв'ю журналу "Шпігель", - додав Навальний.

Російський опозиціонер Олексій Навальний вважає, що до його отруєння причетний особисто президент Росії Володимир Путін.

Зараз ви читаєте новину «Навальний подає в суд на Пєскова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути