четвер, 08 лютого 2018 05:18

На Алясці голий пасажир змусив літак повернутися в аеропорт

На Алясці голий пасажир змусив літак повернутися в аеропорт
Через голого пасажира літак повернувся в аеропорт на Алясці. Фото: Reefs to Rockies

Літак авіакомпанії Alaska Airlines змушений був повернутися в аеропорт вильоту в місті Анкорідж через оголеного пасажира, який закрився в туалеті.

Інцидент стався на борту Boeing 737, що слідував по маршруту Анкорідж-Сіетл. Представник авіакомпанії Тім Томпсон заявив, що в літаку знаходилися 178 пасажирів, пише KTVA з посиланням на поліцію.

"На повітряному судні була людина, яка забарикадувалася або закрила себе в туалеті. Бортпровідники виявили, що людина була гола", - розповів представник аеропорту Дарсі Перрі.

У свою чергу Томпсон підкреслив, що "пасажир не слідував інструкціям бортпровідників". За його словами, пілоти не оголошували надзвичайну ситуацію, але вирішили повернутися в Анкорідж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український літак здійснив екстрену посадку в Тбілісі

Після приземлення повітряного судна на борт піднялися представники поліції і ФБР і вивели пасажира з літака. Як заявив представник офісу прокурора Аляски Брайан Шродер, влада не висувала проти чоловіка ніяких звинувачень.

Літак МАУ рейсом Київ – Тбілісі здійснив аварійну посадку. Причиною аварійної посадки стала проблема з гальмівною системою. Літак здійснив посадку на високій швидкості. На його борту було 132 пасажира та 6 членів екіпажу.

Зараз ви читаєте новину «На Алясці голий пасажир змусив літак повернутися в аеропорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути