понеділок, 30 жовтня 2017 06:06

Між змією та полонієм обрала ніж - дівчину судять за вбивство сестри

27-річна Сабах Хан, котра ножем жорстоко убила сестру, може відсидить 22 роки у в'язниці.

До того, як самотужки заколоти дружину свого коханця, дівчина намагалася скористатися "чорною" магією, найняти кілера та навіть підсипати сестрі полоній, повідомляє Independent.

Сабах Хан із міста Лутон (Велика Британія) мала інтимні зв'язки із Гефізом Регманом - чоловіком своєї старшої сестри на ім'я Сайма. Гефіз вирішив розірвати стосунки та повернутися до Сайми і 4 дітей. Сабах витратила кілька тижнів, порпаючись в інтернеті та розробляючи план помсти.

Правоохоронці стверджують, що в історії пошуків на її комп'ютері були запити про те, як підкинути отруйну змію, найняти кілера, підсипати пацючу отруту та навіть полоній.

Дівчина знайшла "чорного" мага із Пакістана та заплатила йому 5 тис. фунтів стерлінгів (175 тис. грн), щоб той скористався чарами, подібними до магії вуду.

Одна із останніх сторінок, відкритих у браузері, - "16 способів, як здійснити вбивство та не попастися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найчастіші мотиви подружніх зрад

Убивство Сабах вчинила 23 травня минулого року під час похорон. Дівчина заманила сестру в дім, сказавши, що одна із її дітей плаче. Потім одягнула рукавички і стала чекати.

Коли Сайма увійшла, Сабах вимкнула світло і вихопивши ніж, куплений заздалегідь, нанесла сестрі серію із 68 "лютих нещадних" ударів у голову та тіло. На суді стало відомо, що Сабах продовжувала бити Сайму, навіть коли та була мертва.

Дівчина влаштувала безлад, аби інсценувати пограбування, потім зателефонувала в службу порятунку та батькові. Сабах стверджувала, що під час нападу вона була у душі.

Дівчина склала свій одяг, ніж і рукавички у великий пакет та забрала його з собою. Пізніше ці докази знайшли в її спальні.

Під час слідства Сабах зізналася у скоєному.

Саймі на момент убивства виповнилося 34 роки, її чоловікові Гефізу - 36.

Автор: Daily Star
  Сабах і Сайма Хан
Сабах і Сайма Хан

Правоохоронці стверджують що розрив з коханцем став для Сабах сильною психологічною травмою. Опублікували повідомлення, котрі дівчина писала Гефізу через додаток WhatsApp. В них свою сестру Сабах називала "тою курвою" і присягалася у безмежному коханні: "Якби я тільки могла вирвати своє серце з грудей, я б показала тобі, що ти для мене означаєш", "Ніщо в цьому світі не може змінити моїх почуттів до тебе і навіть ти... З кожнем днем мої почуття стають все міцнішими".

Автор: Daily Mail
  Гефіз Регман
Гефіз Регман

Гефіз, водій таксі, зізнався на суді, що Сабах була не єдиною жінкою, з котрою він мав позашлюбний секс. Він кохався з одною леді просто в своїй автівці, також зраджував дружині, коли їздив до Пакістану, і кохався з повіями.

"Моя дружина Сайма була прекрасною, дбайливою, доброю дружиною та матір'ю. Вона була тихою, але любила сміятися і жартувати у родинному колі. Я маю чотирьох прекрасних дітей. Але коли Сайма померла, я втратив увесь мій світ", - сказав Гефіз.

Коли стосунки в парі стають занадто "побутовими", жінки скаржаться на відсутність достатньої уваги та романтики. Проте на ситуацію вони здатні вплинути самостійно. Варто лише спробувати 5 способів, які змусять чоловіка знову цікавитися та захоплюватися половинкою.

Зараз ви читаєте новину «Між змією та полонієм обрала ніж - дівчину судять за вбивство сестри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути