пʼятниця, 13 листопада 2020 18:29

Медсестра вбила 8 малюків

Медсестра вбила 8 малюків
Люсі Летбі / Chester Chronicle

У Великій Британії судять медсестру, яка вбивала в лікарні новонароджених малюків.

30-річна Люсі Летбі постала перед судом за звинуваченням у вбивстві восьми немовлят і спробі вбити ще 10. Про це пише The Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпухла шия, й посинів: через недбалість лікаря помер 2-річний хлопчик

"Минуло більш як 3 роки, відколи ми почали розслідувати випадки смерті немовлят у лікарні Честера. Працювали над цією складною і делікатною справою, роблячи все, щоб якомога швидше з'ясувати, що саме призвело до гибелі дітей", - сказав старший інспектор Пол Хьюз.

Ймовірно, медсестра вчинила злочини з червня 2015-го по червень 2016 року. Тоді працювала в лікарні в Честері. Жінку раніше двічі заарештовували 2018-го та 2019 року, але щоразу відпускали під заставу. Поліція розслідує випадки смерті немовлят із травня 2017-го.

Люсі Летбі рятувалася від в'язниці, бо бракувало прямих доказів проти. Зараз жінка погодилася співпрацювати з правоохоронцями.

Лікарня, в якій працювала Люсі, повідомила поліції про свої підозри через надто високу дитячу смертність в період з березня 2015-го по липень 2016-го. За цей час у закладі померло на 10% новонароджених більше, ніж зазвичай. 8 дітей померли від легеневої і серцевої недостатності, попри правильно проведену реанімацію. Дивні сліди також виявили на тілах малюків, але їх походження не могли встановити.

Зараз ви читаєте новину «Медсестра вбила 8 малюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути