Ексклюзиви
середа, 28 лютого 2018 03:10

Маленька дівчинка прикинулася сплячою і дивом уникла вбивства

Маленька дівчинка прикинулася сплячою і дивом уникла вбивства
У США дивом вижила маленька дівчинка. Фото: akipress.com

У місті Сент-Луїс (штат Міссурі, США) чоловік убив свою молоду дружину і її сина на очах у 4-річної доньки, а потім наклав на себе руки.

Житель міста Сент-Луїс Дорнубарі Дугбор на очах у своєї малолітньої дочки вбив свою дружину Катрину Бенкс і її 15-річного сина від попереднього шлюбу Кевіна. 4-річна дівчинка бачила все, що відбулося, тому що вийшла з кімнати, коли почула постріл. Батько, помітивши дитину на місці злочину, наказав доньці повернутися до кімнати. Дівчинці вдалося врятуватися завдяки тому, що вона сховалася і прикинулася сплячою. Про це пише Daily Mail.

Після скоєних двох вбивств Дугбор наклав на себе руки. Поліцейські, що прибули на місце злочину, виявили спершу 3 мертвих тіла, проте, побачивши відкриті двері в кімнату, їм вдалося відшукати дівчинку, яка продовжувала прикидатися, що спить.

Примітно, що про все це поліцію попередив сам вбивця: до однієї з ділянок Сент-Луїса надійшов дивний дзвінок. Чоловік сказав, що в зазначеному будинку вони знайдуть, цілком ймовірно, 3 трупи, і потім він повісив трубку. Пізніше поліція з'ясувала, що дзвінок був зроблений з мобільного телефону вбивці Дорнубарі Дугбора.

Повідомляється, що померлі подружжя знали один одного з дитинства і, за словами їхніх друзів, були чудовою парою. Мотив вбивства і самогубства з'ясовується. Дівчинка, що вижила зараз знаходиться у родичів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер у день народження: музикант випадково зняв своє вбивство на відео

Чоловік під наркотиками вбив свою 2-річну доньку. Дружина посварилась зі своїм чоловіком. Той закрився у квартирі з дитиною та відмовився пускати жінку. Чоловік поводив себе неадекватно. Коли його запитали, що сталось, зміг сказати лише, що його дратував плач дитини.

Зараз ви читаєте новину «Маленька дівчинка прикинулася сплячою і дивом уникла вбивства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути