Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2018 15:04

"До успіху нема ескалаторів - лише сходи" - блогери-мільйонери поділилися секретами

31 серпня святкують міжнародний день блогу.

Його започаткували 2005-го, коли інтернет- користувачі угледіли в слові blog цифри 3108. Вважається, що найкраще цього дня писати про блоги, які відрізняються від поглядів та інтересів автора, щоб читачі та сам автор відкрили для себе щось нове.

Автор: lecinky.eu
  Ведення блогу можна перетворити на бізнес
Ведення блогу можна перетворити на бізнес

Для створення успішного блогу потрібно відповісти на кілька запитань, які сформувала одна з найвпливовіших підприємців Великої Британії Шаа Васмунд. Вони допоможуть сформувати особистий бренд та основний напрям блогу:

- За що ви боретесь, які ваші цінності?

- Що вас дуже дратує або засмучує?

- Чим ви захоплюєтесь? Розкажіть про свої інтереси, поділіться ними.

- Чим би ви могли бути по-справжньому корисні своїм клієнтам?

- Яким саме видом діяльності ви хочете прославитися?

Ви маєте бути унікальним, хай ваша продукція буде "найкращою безглютеновою випічкою", а не просто "випічкою", яких тисячі.

Gazeta.ua створила добірку успішних блогів, автори яких мають стабільний дохід.

ЛІЛІ СІНҐ

Канадську комедійна акторка і блогерка. Відома на прізвисько Superwoman. Від початку існування її каналу відеоролика набрали 1,5 млрд переглядів та понад 10 млн підписників. За рік існування каналу її статки зросли на $3 млн.

2016-го журнал Forbes помістив її на 3 місце найбільш оплачуваних Ютуберів світу. Одна з найуспішніших жінок у Youtube.

Їй належить фрази:

"До успіху нема ескалаторів, лише сходи. Нема заміни важкій роботі",

"Я беру натхнення зі свого життя",

"Я намагаюся зробити все, що можливо, аби вийти хоча б на крок за межі коробки".

ШАА ВАСМУНД

Підприємниця та авторка 2 бестселерів: "Досить будувати плани, час діяти" і "Роби менше, отримуй більше". Продала понад 10 тис. онлайн-курсів, що принесло їй понад $1 млн.

Автор: data:image
  Шаа Васмунд авторка мотиваційних книг, підприємець
Шаа Васмунд авторка мотиваційних книг, підприємець
"Ваш особистий бренд - це ви. Більшість бізнес-ідей можна скопіювати, тому хтось може продавати ті ж послуги, що й ви. Та найголовнішим в цьому є те, що тільки ви по-справжньому унікальний елемент. Люди купують товари у тих брендів, які говорять їхньою мовою та дають відчути себе особливим. Якісна продукція, вірний підхід до клієнтів - і люди самі шикуватимуться до вас в чергу за товаром", - розповідає Васмунд.

ЕНДІ ВЕЙЕР

Автор фанфіку, який став основою фільму "Марсіянин".

Колишній програміст вів блог про космос і науку. У вільний час він писав історію про пілотований політ на Марс, за розвитком якої безперестанку стежили тисячі фанатів. Потім він зібрав записи з блогу до електронної книги, якою згодом зацікавилося видавництво, а потім і Голлівуд.

10 років до цього чоловік робив веб-комікси, писав оповідання, фанфіки. Згодом кількість читатів сягнула 3 тис. чоловік.

"Я знав, що книгу хоч хтось буде читати. Та не думав, що вона стане такою популярною. Я не мав жодного плану для блогу. Письменство було всього лише моїм хобі. Коли аудиторія почала зростати і люди стали цікавитися історією, я був у захваті. Читачі надсилали мені на пошту свої зауваження з приводу математичних і наукових помилок у тексті. Та навіть тоді я не чекав на такий успіх", - розповідає Вейер.

Коли він дописав історію, люди попросили зібрати її в один файл. Потім виклав її на своєму сайті та на Amazon за мінімальну ціну $0,99. На Амазоні її скачали набагато більше, ніж безкоштовно на сайті.

Автор: pre-party.com.ua
  Автор фанфіку "Марсіянин" Енді Вейер не очікував такого успіху
Автор фанфіку "Марсіянин" Енді Вейер не очікував такого успіху

Джуліана Певія із видавництва Crown звернула на це увагу. Вона запропонувала автору контракт на випуск книги. Того ж тижня кінокомпанія 20th Century Fox запропонувала купити права на екранізацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конструктор із США підтвердив українське коріння

ЕРІКА ДЕЙВІС

Автор блогу The Edited про моду, який відмічений нагородами. Приносить дохід за допомогою спонсорованих постів, посилань на сайти партнерів і консультування брендів.

Автор: img4.modagid.ru
  Еріка Девіс веде блог про моду і стиль
Еріка Девіс веде блог про моду і стиль

The Edited - це мій власний погляд на стиль, шопінг і багато іншого. Відкриттям для мене стало те, що читачам цікава я сама зі своєю неідеальною фігурою після народження 3 дітей. Я можу підібрати такий одяг, про які вони, зазвичай, мало хто думає.

Бренди пропонують співпрацю, якщо сайт красиво виглядає, у нього активна, зацікавлена ​​аудиторія. Якщо ця аудиторія збігається з цільовою групою, на яку вони намагаються вийти, - бінго. У мережі знайдеться місце всім, треба лиш знайти свою нішу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінус 41 кг та участь у марафонах: як виглядають зараз учасники "Зважених та щасливих" попередніх сезонів

ДАНІЕЛЬ МІДДЛТОН

Професійний геймер із Британії, який створює щоденні летсплеї для дітей з гри "Майнкрафт". Чоловік розповідає, що успіху необхідні кропітка праця, чарівність і талант. А найголовніше - вибір своєї ніші.

Відеозаписи того, як Девід грає та коментує, почали набирати популярність космічними темпами. Менш ніж за півтора року, до грудня 2013-го на його канал The Diamond Minecart підписалися понад 1 млн передплатників. Основною його аудиторією стали діти віком від 5 до 10 років.

30 серпня 2017-го зупинилось серце американської письменниці, психолога Луїзи Хей. Жінка померла у власному будинку у Сан-Дієго, штат Каліфорнія. За 91 рік свого життя американка встигла змінити не тільки власну долю, а й допомогти тисячам людей із усього світу.

Зараз ви читаєте новину «"До успіху нема ескалаторів - лише сходи" - блогери-мільйонери поділилися секретами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути