четвер, 21 грудня 2017 17:13

Фешенебельну квартиру в Парижі знайшли у родичів Пєскова

Фешенебельну квартиру в Парижі знайшли у родичів Пєскова
Солоцинська не один раз фотографувалася перед каміном у розкішній французькій квартирі. У підписі до цього фото вона просила допомогти обрати, яка хутряна шуба їй більше личить. Фото: Instagram

У колишньої дружини та доньки Дмитра Пєскова, прес-секретаря Володимира Путіна, знайшли квартиру у найдорожчому районі Парижа.

Апортаменти зареєстровані на юридичну особу, що належить жінкам, повідомляє "Сноб".

Нерухомість колишньої пасії головного путінського коментатора знайшов російський опозиціонер Олексій Навальний. Про неї розповів у відео на своєму YouTube-каналі. Переконує — купівлю квартири профінансував Пєсков.

Нерухомість площею 180 м зареєстрована на фірму "Сиріус". 75% компанії належить колишній дружині Пєскова Катерині Солоцинській. Решта 25% - їх з Пєсковим доньці Єлизаветі. Дівчина навчається в Парижі.

Квартира по авеню Віктора Гюго знаходиться на відстані 1,5 км від Ейфелевої башні. Це найдорожчий район Парижа.

Квартиру засвітила сама Солоцинська в Instagram. Виклала фото каміна і підписала: "На Новий рік — друга квартира".

Люксова нерухомість оцінюється в €1,7 млн. €1,3 млн Солоцинська заплатила одразу, а €470 тис. взяла у дочірньому підприємстві банка ВТБ. Заплатила €100 тис. податків, що в півтори рази більше річного доходу, яий жінка задекларувала в Росії. В податкових документах Солоцинська зазначила, що не володіє французькою та не має місця роботи. Потім працювала в неприбутковій організації від "Росспівробітництва".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Призведе до кровопролиття" - Кремль відреагував на поставку зброї з США в Україну

Солоцинська має квартиру в Москві та будинк на Рублівці. Могла б продати їх заради квартири в місті романтиків та круасанів. Але ні - за документами, вона досі є власницею російської нерухомості.

Президент РФ Володимир Путін та його прес-секретар Дмитро Пєсков з дивних причин не називають імені російського опозиціонера Олексія Навального. На "великій пресконференції" 14 грудня Путін уникнув прізвища Навального, вживши вираз "той, кого ви назвали". Пєсков наступного дня замінив прізвище опозиціонера словами "ця людина".

Зараз ви читаєте новину «Фешенебельну квартиру в Парижі знайшли у родичів Пєскова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути