вівторок, 03 квітня 2018 08:10

Facebook-скандал: Цукерберг зробив неочікувану заяву

Facebook-скандал: Цукерберг зробив неочікувану заяву
Щоб владнати проблеми з несанкціонованим витоком особистих даних користувачів, компанії Facebook знадобиться кілька років — Цукерберг. Фото — Уніан

Компанії Facebook для вирішення проблем з витоком даних користувачів знадобиться кілька років. Про це заявив засновник соціальної мережі Марк Цукерберг.

Одна з проблем Facebook полягала в "ідеалізмі". Витік даних користувачів стався тому, що творці, зосередившись на соцмережі як інструменті, який об'єднує людей, забули витратити досить часу і не продумали деякі слабкі сторони використання інструментів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook повідомив, що слідкував за своїми користувачами

"Я хотів би розв'язати ці проблеми за три чи шість місяців, та реальність полягає в тому, що вирішення цих питань потребуватиме більш тривалого періоду часу", - сказав Цукерберг, передає DW.

Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг заявив на своїй сторінці про те, що компанія проаналізує всі додатки, які мають доступ до інформації користувачів і обмежить доступ даних для розробників.

Зараз ви читаєте новину «Facebook-скандал: Цукерберг зробив неочікувану заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути