Ексклюзиви
вівторок, 06 жовтня 2020 10:15

Діагноз Трампа може завадити йому перемогти на виборах - ЗМІ

Діагноз Трампа може завадити йому перемогти на виборах - ЗМІ
Зараження Трампа Covid-19 після багатолюдних заходів без масок посилює враження безцеремонного ставлення до хвороби. Фото: Reuters

Навіть якщо американський президент Дональд Трамп одужає від Covid-19, у нього не вистачить часу, аби скоротити розрив із головним конкурентом Джо Байденом.

Опитування від ABC, проведене після постановки діагнозу Трампу, показало, що 72% виборців, зокрема 43% республіканців, вважають, що президент США серйозно не сприймав ризиків коронавірусної інфекції та не зумів ужити відповідних запобіжних заходів, передає видання The Economist.

"Отримавши негативний результат тесту, Байден був у Мічигані 2 жовтня та у Флориді 5 числа, де виступав перед виборцями. Менш ніж через місяць вибори закінчаться. У Трампа все менше часу, аби змінити думку Америки", - вважає видання.

Зараження Трампа коронавірусом після місячних багатолюдних заходів без масок та кепкування з тих, хто носив захисне спорядження, посилює враження його безцеремонного ставлення до хвороби, від якої померли понад 200 тис. американців, а заразилися не менш ніж 7,5 млн людей у США. Це дозволяє виборцям зосередитися на проблемі коронавіруса, а не на віці Байдена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп повідомив, коли виписується з лікарні

2 жовтня президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що він і його дружина Меланія захворіли на коронавірусну хворобу Covid-19.
3 жовтня Трампа відправили в медичний центр Волтера Ріда за рекомендацією лікарів.

3 листопада 2020 року у США відбудуться 59-ті вибори президента. Демократ Джо Байден випереджає чинного президента США Дональда Трампа у передвиборчому рейтингу.

Зараз ви читаєте новину «Діагноз Трампа може завадити йому перемогти на виборах - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути