вівторок, 21 листопада 2017 06:06

Через еротичний фото-жарт закрився острів для молодят

Через еротичний фото-жарт закрився острів для молодят
Те саме фото подружжя Лунн, через яке на острів більше не пускають молодят. Фото: Daily Mail

Сотні молодят змушені скасувати весілля на "райському" грецькому острові Родос після того, як одна пара під час весільної фотосесії заради жарту зобразила статевий акт.

Через соромітське фото, яке набуло вірусного поширення в інтернеті, місцевий єпископ заборонив проводити весільні церемонії для іноземціві, повідомляє Independent.

Пара британців Керлі і Метью Лунн позували під час весільної фотосесії, імітуючи оральний секс.

Фото набуло популярності у Facebook та потрапило на очі місцевому єпископу Киріллосу, котрий наклав заборону на весільні обряди в церкві Св. Павда острова Родос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото з приватних архівів британської королеви за 70 років

33-річна Керлі Лунн говорить, що фото принесло їй безліч клопотів. Деякі пари подають в суд на неї та чоловіка через те, що не можуть обвінчатися на Родосі.

"Ми греки, і ми цінуємо наші традиції та святість наших релігійних місць. Ми не можемо дозволити, щоб ця огидна поведінка отримала гору", - говорить очільник місцевої комуни, котрий проводив весільну церемонію для подружжя Лунн.

У мережу виклали 1-шу відому кольорову фотосесію в історії. Була зроблена 1913-го англійським авіаційним інженером і фотографом Мервін О'Горманом, пише портал "Supercoolpics". Зйомки проходили на узбережжі графства Дорсет, Англія. Моделлю стала 16-річна дівчина Крістіна. Фото, на яких зображена юна білява красуня в червоній блузі, зняті за методом автохрома, запатентованому братами Люм'єр 1903 року у Франції.

Зараз ви читаєте новину «Через еротичний фото-жарт закрився острів для молодят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути