середа, 19 лютого 2020 12:58

Болючий удар: Єлизавета II заборонила Меган Маркл і принцу Гаррі використовувати свої королівські імена

Болючий удар: Єлизавета II заборонила Меган Маркл і принцу Гаррі використовувати свої королівські імена
Єлизавета II заборонила Меган Маркл і принцу Гаррі використовувати титул герцогів Сассекських. Фото: instagram.com/hrhofsussex/

Під час зречення королівських обов'язків на початку січня 2020 року Меган Маркл і принц Гаррі погодилися піти на обмеження. Відмовилися від фінансування своїх потреб з бюджету монаршої родини Великої Британії. Також вони взяли зобов'язання відшкодувати витрати на реставрацію їхнього особняка у Фрогморі, де пара планувала жити після народження сина Арчі. Також раніше джерела повідомляли, що Меган доведеться повернути коштовності принцеси Діани і дорогі прикраси, куплені до зречення - під час одруження з принцом Гаррі.

Виданню Daily Mail стало відомо, що королева Єлизавета II заборонила Меган Маркл і принцу Гаррі використовувати титул герцогів Сассекських. На публіці тепер подружжя не має права називати себе герцогами Сассекськими. У своїх проєктах вони повинні будуть відмовитися від слова "королівський". До рішення Її Величність прийшла не відразу. Провела ряд зустрічей з чиновниками та іншими членами королівської сім'ї, які вирішили, що Меган і Гаррі краще повністю зректися належності до монаршої родини Великої Британії, пише РБК- Україна.

Велика частина бізнес-проєктів подружжя, на яких вони планують заробляти в майбутньому, підв'язана під їхні титули. Нещодавно Меган і Гаррі витратили пристойну суму на створення сайту "Sussex Royal". Маркл і Гаррі залишили за собою офіційний instagram-аккаунт, який також зареєстровано під назвою @sussexroyal. Відзначимо, що на цей час там понад 11 млн підписників. Від облікового запису доведеться відмовитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі засмучений через втрату королівських титулів

Меган і Гаррі прагнули зареєструвати бренд Sussex Royal як світовий товарний знак для цілого ряду предметів і видів діяльності, включаючи одяг, канцелярські товари, книги та навчальні матеріали. Вони подали десятки заявок на товарні знаки, починаючи від бандан до ноутбуків - хоча джерела завжди підкреслювали, що це були превентивні заходи для захисту товарного знака і ніколи не призначалися для комерційного використання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У балетках із пластику і сумкою з океанічного сміття: Меган Маркл помітили у канадському аеропорту

Меган Маркл і принц Гаррі зробили кроки для створення нової благодійної організації Sussex Royal, The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex - Фонд герцога і герцогині Сассекських. Тепер парі терміново потрібен ребрендинг.

Гаррі і Меган уперше почали використовувати бренд Sussex Royal торік, після того як вони "відокремили" свою сім'ю від герцога і герцогині Кембриджських, відомих як Kensington Royal. Стався цей поділ шляхом створення офіційного instagram-аккаунту The Duke and Duchess of Sussex.

Після відмови від своїх королівських повноважень на Меган Маркл та принца Гаррі звалився шквал критики громадськості. Утім, рішення герцогів викликало захоплення певних зірок. Мадонна публічно запропонувала подружжю допомогу, запевнивши, що вони можуть скористатися її квартирою в Нью-Йорку

Зараз ви читаєте новину «Болючий удар: Єлизавета II заборонила Меган Маркл і принцу Гаррі використовувати свої королівські імена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути