пʼятниця, 03 серпня 2018 12:52

Білорусь посадила до тюрми російську модель
9

Російська модель і Instagram-блогер Марія Хрестіна, 26 років, засуджена до 3 років ув'язнення в Білорусії за спробу провезти 1 г наркотиків через кордон.

Росіянку затримали на білорусько-польському кордоні в пункті пропуску "Варшавський міст". При огляді митники виявили в сумці дівчини
листовий зелений чай із написом Euphoria Cannabis Tea і малюнком листка марихуани на упаковці. Це викликало підозри у білоруських митників. Блогерку затримали. Пізніше в чаї дійсно виявили марихуану. У крові та сечі затриманої також виявили сліди наркотиків, пише Daily Mail.

Російську модель засудили до 3 років тюрми в Білорусії
Фото: Daily Mail
Російську модель засудили до 3 років тюрми в Білорусії
Російську модель засудили до 3 років тюрми в Білорусії
Російську модель засудили до 3 років тюрми в Білорусії
Російську модель засудили до 3 років тюрми в Білорусії

31 липня в білоруському місті Брест відбувся суд. Марію засудили до 3 років позбавлення волі.

"Ми, звичайно, не думали, що суд дасть реальний термін. Марія взагалі розраховувала на те, що це буде просто штраф. Вона була в шоці після того, як їй оголосили вирок, - сказав адвокат Олексій Лісоцький. - Ми вважаємо, що вирок, винесений судом, незаконний, необгрунтований, і будемо його оскаржувати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тату-модель Zombie Boy наклав на себе руки

Адвокат вважає рішення суду упередженим.

"Вона блогер, у неї 160 тис. підписників. Щоб іншим неповадно було, – зазначив він. - Німкеня була в одній камері з Марією. Їй дали штраф і відпустили, а Марію, громадянку Союзної держави, відправили за ґрати на три роки".

 

Підписники моделі активно обговорюють ситуацію в Instagram. Хтось жаліє дівчину, бо "все життя спаплюжила", інші висловлюються жорсткіше: "Мізків, мабуть, зовсім немає, якби були, не посадили б на 3 роки за наркотики".

 
Ірина Шейк знялася для обкладинки британського журналу Evening Standard. На літній обкладинці Шейк з'явилася в зеленому купальнику Topshop у стилі 1980-х. Зйомка, автором якої стала Еллен фон Унверт, вийшла різноплановою й яскравою. На питання про роман з Бредлі Купером модель відповіла, як зазвичай: що вважає за краще не розповідати про занадто особисте , але натякнула, що в її родині все добре.
Зараз ви читаєте новину «Білорусь посадила до тюрми російську модель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути